کد خبر: ۱۱۹۷۶۳
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۶

ورود 20 دستگاه اتوبوس مناسب‌سازی شده برای معلولان به قم


 معاون شهردار قم از وارد شدن ۲۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی در قم خبر داد و گفت: از این به بعد هر اتوبوس وارد ناوگان شود، امکانات استفاده معلولان را خواهد داشت.
 عباس ذاکریان در جلسه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به گلایه مدیرکل بهزیستی از نبود اتوبوس‌های مناسب‌سازی شده برای معلولان اظهار کرد: روز سه‌شنبه هفته گذشته ۲۰ اتوبوس وارد ناوگان قم شد که همه این اتوبوس‌ها مناسب‌سازی شده هستند.
وی با اشاره به اینکه تا پایان سال ۳۰ دستگاه اتوبوس به این مجموعه اضافه می‌شود، افزود: تمام این اتوبوس‌ها دارای رمپ ویژه معلولان هستند.
معاون حمل و نقل وترافیک شهردار قم اظهار کرد: زمانی که این رمپ باز می‌شود خود سطح اتوبوس پایین می‌آید که با کمترین سختی معلول وارد شود.
وی با اشاره به عزم شهرداری قم برای نوسازی ناوگان اتوبوس درون شهری، گفت: قرار است چند دستگاه ون هم با این خصوصیت و سقف‌های بلند به وسیله تسهیلات خریداری شده و در سطح شهر دیده شود.
وی با بیان اینکه عبور عابر پیاده به صورت همسطح هم در دست مطالعه است تصریح کرد: قرار است در خیابان‌های شلوغ به جای اینکه پل عابر پیاده با هزینه گزاف بزنیم، عبور هم سطح را با چراغ از سطح خیابان داشته باشیم.