کد خبر: ۱۱۹۵۹
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۶

لزوم شفاف سازی در تمام ابعاد ورزش

در حالی که وزارت ورزش و جوانان طی ماه‌های گذشته تمرکز خود را بر روی شفاف‌سازی مالی در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گذاشته است، انتظار می‌رود این شفاف‌سازی در همه رشته‌های ورزشی و همچنین پیمانکاران ساخت و تکمیل ورزشگاه‌های کشور که زیر مجموعه وزارت ورزش هستند هم انجام شود.
از چندی پیش که وزارت ورزش و جوانان با دو باشگاه استقلال و پرسپولیس وارد چالش شد و قراردادهای اعضای این دو تیم را در رسانه‌‌ها منتشر کرد، واکنش‌های زیادی را به همراه داشت. برخی اهالی فوتبال و ورزش مخالف این کار بودند اما بسیاری هم در حمایت از این اقدام اظهار نظر کردند.
در این میان بسیاری از علاقه مندان به ورزش اعتقاد دارند که اگر قرار است شفاف سازی در ورزش صورت بگیرد نباید تنها معطوف به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باشد و این شاید به نوعی رد گم کردن از مبالغ میلیاردی دیگری است که در ورزش هزینه می‌شود و کمتر کسی سراغ آن‌ها می‌رود.
یکی از اتفاقاتی که در سالهای گذشته و اخیر برای ورزش کشور رخ داده و البته لطمات جبران ناپذیری را به ورزش زده است، پیمانکارانی است که مسئولیت ساخت و تکمیل پروژه‌های ورزشی را برعهده داشته‌اند و قراردادهای میلیاردی هم با مسئولان ورزش امضا کرده‌اند اما نه تنها پروژه‌‌ها به سرانجام نرسیده است بلکه هیچگاه مسائل‌ مالی در این حوزه هم شفاف نشده است.
حال که وزارت ورزش اقدام به شفاف سازی در حوزه فوتبال کرده، بهتر است وارد حوزه‌های دیگر هم شود تا در بحث ورود به مسائل استقلال و پرسپولیس مسائل دیگری مطرح نبوده است. قراردادهای زیادی در زیر مجموعه‌های تحت مدیریت وزارت ورزش و جوانان بسته می‌شود که رقم‌هایش بسیار بالاتر از رقم دریافتی کل بازیکنان فوتبال است. اگر قرار به شفاف سازی است باید در همه این حوزه ‌ها هم شفاف سازی صورت بگیرد.