واکنش وزارت خارجه آمریکا به یادداشت ظریف
واشنگتن: معلوم نیست با ایران به توافق نهایی برسیم
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا جمعه شب در واکنش به یادداشت اخیر «محمدجواد ظریف» در نشریه «فارن افیرز» مذاکرات با تهران را «بسیار جدی و واقعی» توصیف کرد، اما گفت هنوز هیچکس نمیداند که بتوان به توافق نهایی دست یافت.
به گزارش فارس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا جمعه شب به یادداشت اخیر «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در مورد مذاکرات هستهای، واکنش نشان داد و گفت مشخص نیست که بتوان به توافق نهایی با ایران دست یافت. اما مذاکرات هستهای بسیار جدی پیش میرود و طرفین به طرزی بیسابقه وارد جزئیات شدهاند.
«مری هارف» که در نشست خبری هفتگی صحبت میکرد، در پاسخ به سوالی در مورد این یادداشت گفت: «خوب، فکر میکنم ما در دیدگاه واقعبینانه اشتراک نظر داریم، اما همانطور که پیش از این هم گفتهایم، همه ما بر سر میز مذاکره با حسننیت گفتوگو میکنیم. همه ما به اینکه این توافق صورت گیرد، متعهد هستیم. اما آیا این بدان معنی است که این اتفاق رخ میدهد؟ نظری ندارم، آیا همه ما خواهیم توانست تصمیمات دشوار اتخاذ کنیم؟ نمیدانم، فکر نمیکنم هیچ یک از ما الان بتواند با قاطعیت به این سوالات پاسخ دهد.»
آقای ظریف چند هفته قبل در مطلبی که در نشریه «فارن افیرز» منتشر شد، با اشاره به «روند سریع پیشرفت مذاکرات»، نسبت به امکان حل مناقشه هستهای، ابراز امیدواری کرده بود.
اظهار تردید سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در مورد دستیابی به توافق نهایی در حالی است که مقامات دولتی کشورمان بارها در مورد دستیابی به توافق نهایی ابراز خوشبینی کردهاند.