کد خبر: ۱۱۸۴۱
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۹
با حضور 9 هزار داوطلب

مرحله دوم المپیادهای علمی کشور پایان یافت

آزمون مرحله دوم المپیادهای علمی کشور در سال تحصیلی 92-93 با شرکت 9060 نفر از برگزیدگان مرحله اول این المپیاد برگزار شد.

به گزارش فارس، باشگاه دانش‌پژوهان جوان با همکاری ادارات کل آموزش و پرورش، آزمون مرحله دوم المپیادهای علمی کشور در سال تحصیلی 92-93 را با شرکت برگزیدگان آزمون مرحله اول از سراسر کشور برگزار کرد.
9060 نفر برگزیدگان آزمون مرحله اول طی روزهای نهم تا دوازدهم اردیبهشت‌ ماه جاری در هفت رشته ریاضی، فیزیک، شیمی،‌کامپیوتر، زیست‌شناسی، نجوم و اختر فیزیک و ادبیات در مراکز استان‌ها به رقابت پرداختند.
بیشترین تعداد شرکت کنندگان مرحله دوم را دانش‌آموزان رشته ریاضی با 1779 نفر به خود اختصاص دادند و بیشترین تعداد دختران شرکت کننده با 844 نفر در المپیاد ادبی به ثبت رسید.
به جز المپیاد کامپیوتر که برگزیدگان آن جهت معرفی به دوره ویژه تابستانی با اطلاع قبلی در یک آزمون دیگر نیز که در باشگاه برگزار خواهد شد، شرکت می‌کنند، نتایج سایر آزمون‌ها هفته آخر خرداد ماه از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه دانش‌پژوهان جوان اعلام خواهد شد.