جنبشهای مقاومت: ملت فلسطین ممکن نیست تسلیم شود
جنبشهای جهاد اسلامی و حماس آزادی «سامر العسیاوی» اسیر فلسطینی پس از 9 ماه اعتصاب غذا از زندانهای رژیم صهیونیستی را تبریک گفتند.
جنبشهای جهاد اسلامی و حماس آزادی «سامر العسیاوی» اسیر فلسطینی پس از 9 ماه اعتصاب غذا از زندانهای رژیم صهیونیستی را تبریک گفتند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه خبری فلسطین الیوم، جنبشهای جهاد اسلامی و حماس ضمن تبریک آزادی این اسیر فلسطینی به ملت فلسطین و خانوادههای آنان تأکید کردند سامرالعسیاوی با اراده خود نشان داد که ملت فلسطین ممکن نیست در برابر اراده جلاد صهیونیستی به زانو در بیاید و اراده فلسطینی چه در داخل و چه در خارج از زندان قدرتمندتر است.این در حالی است که العیساوی در جمع مردمی که از وی استقبال کردند گفت، اسیران فلسطینی بدانند که مردم فلسطین به آنها وفادار خواهند ماند و تا زمانی که همه آنها آزاد نشوند آرام نخواهند گرفت.وی افزود، مسئولان فلسطینی باید هرچه سریعتر برای آزادی اسیران اقدام کنند چرا که ننگ است اسیران در زندان باشند.