کد خبر: ۱۱۶۹۷
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۸
با شیوه‌های نوین حفاظتی و کنترل چند لایه

شریعتی‌:‌ آزمون دستیار تخصصی پزشکی برگزار شد

آزمون ورودی چهل و یکمین دوره پذیرش دستیار تخصصی بالینی صبح پنجشنبه در 20 دانشگاه علوم پزشکی در 19 شهرستان مختلف برگزار شد.
به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمدعلی شریعتی با اشاره به تاکید دکتر سیدحسن هاشمی، وزیر بهداشت بر صیانت از حقوق شرکت‌کنندگان آزمون دستیاری و پیشگیری از تکرار حوادث تلخ گذشته که موجبات بی‌اعتمادی نخبگان جامعه پزشکی را فراهم کرده بود، افزود: امسال ضمن بازبینی و مهندسی مجدد مراحل قبل، حین و بعد از برگزاری آزمون از شیوه‌های نوین حفاظتی در  طراحی محیط‌های قرنطینه‌ای همراه با کنترل‌های چند لایه به منظور افزایش ضریب امنیتی استفاده شد. وی گفت: انتخاب قرنطینه‌های جداگانه و موازی جهت تایپ، تکثیر و دفترچه‌سازی در محیط‌های سه‌گانه و انتخاب سه گروه از زبده‌ترین اساتید مطرح کشور جهت طراحی سؤالات و استقرار آنان در فضای قرنطینه‌ای که امکان هرگونه نفوذ و دسترسی عوامل سودجو و فرصت‌طلب را خنثی کرد، از جمله اقدامات انجام شده در این آزمون است.
به گفته شریعتی ابلاغ دستورالعمل‌های حفاظتی، تدوین چک لیست‌های امنیتی و برگزاری جلسات متعدد توجیهی با عوامل اجرایی و رابطین حفاظت آزمون دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به همراه مستندسازی از تمامی مراحل اجرایی، از جمله اقدامات قابل ذکر است.
وی از همکاری عوامل پرتلاش اجرایی، تیم حفاظت آزمون وزارت بهداشت، رابطین حفاظت آزمون دانشگاه‌های علوم پزشکی، حراست سازمان هواپیمایی، حراست سازمان سنجش کشور، کارشناسان فنی قرنطینه سازمان انرژي اتمی و شرکت‌کنندگان آزمون، قدردانی کرد.
16 هزار نفر به رقابت پرداختند
همچنین به گزارش فارس، پذیرفته‌شدگان این دوره از میان 16 هزار داوطلب در 356 دانشگاه علوم پزشکی و 27 رشته تخصصی پذیرش خواهند شد و پس از برگزاری آزمون در مهلت مقرر کلید اولیه سؤالات در اختیار داوطلبان قرار  می‌گیرد.
داوطلبان نیز می‌توانند در مهلت تعیین شده، اعتراضات احتمالی خود را به سؤالات از طریق سایت سنجش به نشانی http://sanjeshp.ir اعلام کنند.
براساس اعلام وزارت بهداشت، تلاش می‌شود 27 ساعت پس از رسیدگی کامل به اعتراضات دریافتی از سوی هیئت ممتحنه، نمرات خام به همراه رتبه کل داوطلبین از طرف سایت اینترنتی مذکور به اطلاع آنها برسد.
در این آزمون 16 هزار نفر برای گرفتن تخصص به رقابت پرداختند که 7 هزار و 600 نفر زن و 7 هزار و 800 نفر مرد هستند و این افراد در 27 رشته تخصصی پذیرش خواهند شد.
ظرفیت پذیرش در این آزمون 2200 نفر است و نتایج نهایی تا پایان خرداد ماه اعلام خواهد شد.