کاهش تولید چای در مازندران و گیلان
رئيس انجمن صنایع چای مازندران گفت: میزان تولیدات چای مازندران و گیلان از 75 هزار تن به 22 هزار تن کاهش یافته است.
ساری- خبرنگارکیهان:
ولی شریعتی افزود: در غرب مازندران حدودا 12 کارخانه چای سازی وجود دارد که از این تعداد 9 کارخانه با ظرفیت تولید روزانه بیش از 249 تن بوده و 390 کارگر فعال است.
وی مساحت باغهای چای غرب مازندران را 2 هزار و 200 هکتار برشمرد و افزود: غرب استان 2 هزار و 700 کشاورز با تولید سالانه هزار تن چای کیفی دارد.
رئيس انجمن صنایع چای مازندران تفاوت چای استان و وارداتی را ارگانیک بودن چای مازندران دانست و افزود: چای ایرانی بخاطر دیر دم بودن، بعد از 15 دقیقه عطر و طعم بسیار خوبی دارد و حتی میتوان تا چندین ساعت بعد هم آن را نوشید اما رنگ و اسانس چای خارجی زود از چای جدا میشود.