کد خبر: ۱۱۶۴۳۷
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۱
برانکو: پیروزی در اهواز اعتماد به نفس‌مان را برگرداند

3 هدف سرمربی پرسپولیس برای دیدار برگشت مقابل الهلال عربستان

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است پیروزی مقابل استقلال خوزستان موجب شده بازیکنان این تیم روحیه بگیرند و اعتماد به نفس خود را برای دیدار با الهلال به دست آورند.



برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در حاشیه تمرین دیروز سرخ‌پوشان درباره دیدار این تیم مقابل استقلال خوزستان،وضعیت مصدومان تیمش،بازی با نفت تهران در جام حذفی و... به اظهارنظر پرداخت که گزیده‌ای از صحبت‌های وی در ادامه می‌آید:
*بابت پیروزی مقابل استقلال خوزستان بسیار خوشحالم و از بازیکنانم راضی هستم زیرا در شرایط سختی بازی را بردیم. در خوزستان همیشه شرایط برای ما سخت می‌شود. استقلال خوزستان در حال به ثبات رسیدن است و مانند سایر تیم‌هایی که مقابل ما حاضر می‌شوند ۲۰۰ درصد توان می‌گذارد.
* این برد از این لحاظ برای ما حائز اهمیت است که بدون حضور پنج بازیکن اصلی خود توانستیم پیروز شویم که این پنج بازیکن چهار ملی‌پوش ما و به اضافه فرشاد احمدزاده هستند. خوشحالم از اینکه بازیکنانی که فرصت حضور در زمین را پیدا کردند عملکرد قابل قبولی را به نمایش گذاشتند که این برای روحیه آنها پیش از دیدار با الهلال بسیار مهم بود. خوشحالم که ملی‌پوشان ما نظیر سیدجلال حسینی، وحید امیری و بیرانوند در تیم ملی بازی کردند.
* هنوز ۹۰ دقیقه از دیدار با الهلال باقی مانده است و این دیدار در مرحله نیمه‌نهایی است و طبیعی است که کار آسانی در پیش نداریم اما تا جایی که امید است و تا ثانیه آخر به دنبال صعود خواهیم بود. سه هدف خواهیم داشت هدف اول کسب نتیجه خوب برای صعود است و اگر این هدف صورت نگرفت هدف دوم پیروزی است و اگر آن نیز صورت نگرفت حداقل با افتخار از گردونه مسابقات خارج شویم.
* درباره مصدومیت فرشاد احمدزاده باید بگویم که او فردا (امروز) عمل جراحی دارد. وضعیت او بعد از عمل و با نظر پزشک مشخص می‌شود. اکنون ابتدای مصدومیت او است و بهتر است که الان عمل کند تا شدیدتر نشود. دوست داریم او زودتر برگردد تا هم احمدزاده وقت را از دست ندهد و نه تیم یکی از بازیکنان تاثیرگذارش را. این مشکلی است که به هر حال باید حل شود.
* سیامک نعمتی هم در بازی با استقلال خوزستان در یکی از صحنه‌های درگیری که در میانه‌های زمین اتفاق افتاد روی دستش فرود آمد و یکی از استخوان‌های کف دستش شکست و بعد از آن نیز سیامک شجاعانه در زمین بازی کرد اما او برای حضور در ترکیب اصلی در رقابت است و شاید بدون گچ در ترکیب اصلی حضور پیدا کند. او با ما به عمان خواهد آمد و بعد از تلاشش مشخص می‌شود که می‌تواند در ترکیب اصلی قرار بگیرد یا نه.
* مهدی طارمی حق شرکت در بازی مقابل الهلال را ندارد اما گرفتن ویزا برای او طبیعی است؛ اما با ما به عمان نخواهد آمد چون حق بازی ندارد.طارمی اکنون در باشگاه حضور دارد اما وظیفه‌اش این است که در این مدت تمرین کند و باید این کار را انجام دهد.
* اولویت اول ما الهلال است و بعد از آن خود را آماده دیدار با نفت خواهیم کرد و پس از آن نیز آماده تقابل با استقلال در دربی پایتخت خواهیم شد. برای ما هر بازی که پیش‌رو داشته باشیم اولویت بالاتری دارد.تیم نفت را می‌شناسم. مهاجم نفت یعنی عیسی آل‌کثیر آقای گل فعلی لیگ برتر است و تا الان دو بازی سخت با آنها انجام داده‌ایم و طبیعی است که تا زمانی که بخواهیم با آنها مواجه شویم نفت فرصت این را دارد که خود را سر و سامان دهد اما هدف ما قبل از شروع لیگ اعلام شده است و آن این است که در هر بازی چه در لیگ، چه در جام حذفی و چه در لیگ قهرمانان حداکثر امتیاز را
بگیریم.