70 درصد اغذیهفروشهای تبریز پروانه کسب ندارند
تبریز- خبرنگار کیهان
65 درصد اغذیهفروشها در تبریز، فاقد پروانه کسب هستند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان شرقی گفت: بیش از نیمی از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهر پروانه کسب ندارند.
رضا مسعودیفر افزود: این امر تخلف صنفی است و تهدیدی علیه بهداشت عمومی و امنیت غذایی مردم نیز محسوب میشود. این مقام قضایی خواستار اعمال ماده 27 قانون نظام صنفی از سوی اتحادیههای صنوف شد.
طبق اعلام بهداشت محیط استان 40 درصد قصابیها، 36 درصد تالارهای پذیرایی و 65 درصد ساندویچی و پیتزافروشیها و اغذیهفروشیها در تبریز فاقد پروانه کسب هستند.
61 درصد چلوکبابی و 66 درصد از کبابیها نیز مجوز قانونی فعالیت ندارند و این رقم در رستورانها 63 درصد، دیزیسراها 44 درصد و سوپرمارکتها و عطاریها به ترتیب 51 و 60 درصد است. همچنین 61 درصد کارگاههای تولید شیرینی و شیرینی سنتی و نیز 50 درصد مراکز عرضه آجیل و خشکبار تبریز، پروانه کسب ندارند.
ماده 27 قانون نظام صنفی خواستار پلمب اماکن بدون پروانه کسب، از سوی پلیس است.