سرانه مصرف ماهی در اردبیل 10 کیلوگرم است
استان اردبیل با سرانه مصرف 10 کیلوگرم ماهی رتبه سوم کشوری را در اختیار دارد.
اردبیل- خبرنگار کیهان:
مدیرکل شیلات استان اردبیل در جریان برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در شهرستان گرمی با اعلام این مطلب افزود: تلاشهای مسئولان بر این است که بتوانند میزان سرانه مصرف ماهی در استان را به 11 کیلوگرم ارتقاء بدهند.
میرآرمان واعظی افزود: با برگزاری جشنوارههای پخت غذاهای دریایی در شهرستانهای استان سعی در ترویج فرهنگ مصرف بیشتر ماهی وجود دارد.
وی با اشاره به پرورش ماهی و فعالیتهای انجام یافته در گرمی گفت: در این شهرستان 39 مزرعه پرورش ماهی فعال هستند که سال گذشته 504 تن انواع ماهیان سردآبی و گرم آبی شامل 250 هزار قطعه تخم چشم زرده و 200 هزار قطعه ماهی سردآبی تولید کردهاند و پیشبینی میشود میزان تولید امسال بیش از 20 درصد افزایش یابد.
در پایان جشنواره و براساس رأی هیئت داوران شهناز حاجیزاده، منیژه فیروزی و راضیه اصلی به ترتیب رتبههای اول تا سوم را در زمینه بهترین آشپز پخت ماهی به دست آوردند.