kayhan.ir

کد خبر: ۱۱۴۵۲۷
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۵
تیم ملی کشتی فرنگی و آزاد جمعه به ترکمنستان می‌رود

اشکانی: تغییر مداوم قوانین، مربیان را دچار سردرگمی کرده است


در شرایطی که اعضای تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی جهت حضور در رقابت‌های داخل سالن آسیا روز جمعه عازم ترکمنستان می‌شوند،‌اشکانی سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی به انتقاد از تغییر قوانین در این رشته ورزشی پرداخت.
اعضای تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی برای شرکت در پنجمین دوره رقابت‌های داخل سالن آسیا و اقیانوسیه روز جمعه راهی شهر عشق آباد پایتخت کشور ترکمنستان می‌شوند.
اسامی نفرات اعزامی به این رقابت‌ها به شرح زیر است:
کشتی آزاد: *۵۷ کیلوگرم: نادر حاج آقا نیا *۶۱ کیلوگرم: ایمان صادقی * ۶۵ کیلوگرم: فرزاد عموزاد *۷۰ کیلوگرم: سعید داداش پور *۷۴ کیلوگرم: حسین الیاسی *۸۶ کیلوگرم: عزت اله اکبری *۹۷ کیلوگرم: مجتبی گلیج *۱۲۵ کیلوگرم: یداله محبی
کشتی فرنگی:*۵۹ کیلوگرم: محسن حاجی‌پور *۶۶ کیلوگرم: امین سوری *۷۱ کیلوگرم: فرشاد بلفکه *۷۵ کیلوگرم: پژمان پشتام *۸۰ کیلوگرم: مهدی ابراهیمی *۸۵ کیلوگرم: سامان عزیزی *۹۸ کیلوگرم: سید امیرحسین حسینی *۱۳۰ کیلوگرم: بهنام مهدی زاده
طبق برنامه این رقابت‌ها، مسابقات کشتی آزاد روزهای ۲ و ۳ و رقابت‌های کشتی فرنگی روز ۴ مهرماه برگزار می‌شود.
انتقاد از تغییر قوانین کشتی فرنگی
اما پیش از اعزام تیم ملی کشتی فرنگی به ترکمنستان، علی‌اشکانی سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: اردوی تیم ملی برای حضور در این رویداد از ۱۱ شهریور ماه آغاز شد و در فرصت زمان ۲۰ روزه تا این مسابقات سعی کردیم کشتی گیران را چه به لحاظ فنی و چه به لحاظ جسمانی شرایط آنها را حفظ کنیم و یا اگر توانستیم مقداری افزایش دهیم. در این دو اردو اصلا تمرین سنگین نداشتیم چرا که با توجه به فرصت اندک تا بازی‌های ترکمنستان قادر به انجام این کار نبودیم.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر قوانین جدید کشتی فرنگی که باز هم قرار است دچار تغییرات شود، دست و بال مربیان را بسته است و نمی‌دانیم تمرینات خود را به چه شکل و برنامه‌ای که مطابق با قوانین کشتی فرنگی باشد پیش ببریم. متاسفانه تغییر مداوم قوانین دچار سردرگمی مربیان کشتی فرنگی شده است.
وی با تاکید بر اهمیت آمادگی روحی و روانی کشتی گیران در کسب موفقیت و توجه ویژه کادر فنی تیم ملی به این موضوع گفت: تجربه مسابقات جهانی پاریس به ما نشان داد اهمیت آمادگی روحی و روانی و تمرکز کشتی‌گیران کمتر از آمادگی جسمانی نیست و چه بسا در بسیاری از موارد آمادگی بالای روانی یک کشتی‌گیر می‌تواند در لحظات حساس و سرنوشت ساز سبب پیروزی بر نفرات قدرتمندتر به لحاظ فنی و جسمانی شود. آمادگی مطلوب روانی همچنین باعث می‌شود کشتی‌گیران برنامه‌های خود و کادر فنی را با دقت و تمرکز بهتری مقابل حریفان پیاده کنند.
اشکانی درباره ترکیب اعزامی ایران به بازی‌های داخل سالن آسیا نیز گفت: در ترکیب نفرات اعزامی چند کشتی‌گیر مانند حاجی‌پور، مهدی‌زاده و... تجربه بیشتری نسبت به نفرات جوان همچون حسینی، بلفکه، ابراهیمی و... دارند و امیدوارم همه نفرات ما تا آخرین ثانیه برای کسب موفقیت بجنگند. از طریق رسانه شما به کشتی گیران اعزامی می‌خواهم بگویم سعی کنند تا آخرین لحظه مبارزه کنند و پا پس نکشند.همانطور که در مسابقات جهانی به غیر از یکی دو کشتی گیر سایر نفرات تا آخرین ثانیه جنگیدند.این موضوع اهمیت بسیار زیادی برای ما و مردم داشت چرا که نشان داد نفرات جوان ما مقابل بزرگان جهان از پیش بازنده نبودند و اگر هم شکست خوردند اما سرمان بالا بود.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پاسخ به این سؤال که آیا هدف از حضور در بازی‌های ترکمنستان کسب نتیجه است یا تجربه خاطرنشان کرد: در کشور ما کسب نتیجه همواره جزو اولویت‌های اصلی بوده و هر چقدر هم که بگوییم دنبال نتیجه نیستیم باز هم نتیجه مطلوب در اولویت قرار دارد. انتظار من از فرنگی کاران این است که تا پای جان بجنگند و به دنبال نمایشی زیبا باشند، امیدوارم این موضوع با نتایج خوب نیز همراه شود. البته نباید از این موضوع غافل شویم که سطح مسابقات بسیار بالاست و عنوان داران جهانی در آن حاضر هستند و توقع ما از جوانان جنگیدن تا آخرین ثانیه مبارزه است.