kayhan.ir

کد خبر: ۱۱۴۱۵۵
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۹
سفیر ایران در بنگلادش:

بیانات رهبری درباره میانمار مورد توجه بنگلادش قرار گرفت

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بنگلادش گفت: فرمایشات و پیام مقام معظم رهبری درباره بحران میانمار، مورد توجه مردم بنگلادش قرار گرفت.


«عباس واعظی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بنگلادش تاکید کرد کمک‌های ایران برای مسلمانان روهینگیا، مورد استقبال بنگلادش است.
واعظی طی مصاحبه با فارس گفت از ابتدای شروع بحران مسلمانان در میانمار، مردم بنگلادش به دلیل علاقه‌ای که به ایران و شناختی که نسبت به انقلاب اسلامی دارند، منتظر کمک‌های ایران بودند.
وی با بیان اینکه تماس‌های بسیاری از سوی مردم بنگلادش برای پیگیری ارسال کمک‌های ایران گرفته می‌شد، افزود بعد از آنکه ایران پاسخ مثبت به ارسال کمک داد، یک مرحله خوشحال شدند و سپس با تاخیر افتادن در ارسال کمک‌ها دوباره پیگیر آن شدند. اکنون نیز از رسیدن اولین محموله بازهم خوشحال هستند.
سفیر ایران در بنگلادش با ‌اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره بحران مسلمانان در میانمار، تاکید کرد این پیغام به سرعت در صفحات اجتماعی مردم بنگلادش (فیسبوک) منتشر شده و مورد استقبال قرار گرفت.
واعظی با بیان اینکه بنگلادش یک کشور مسلمان و محب اهل بیت است، تاکید کرد به دلیل یکپارچگی قوم بنگال، رادیکالیسم و افراطی‌گری در این کشور جایی ندارد.
اولین محموله کمک‌های ایران
 به آوارگان روهینگیا رسید
به گزارش فارس همچنین اولین محموله کمک‌های مردمی جمهوری اسلامی ایران برای آوارگان روهینگیایی، روز گذشته (شنبه) به دست آنها رسیده است. بنابراین گزارش؛ وضعیت آوارگان طبق مشاهدات خبرنگار فارس، فاجعه‌بار است. آوارگان در محدوده‌ای به وسعت 75 کیلومتر مربع در حال گذران زندگی در بدترین شرایط هستند.
کمک‌های نهادهای بین‌المللی نیز بسیار کم دیده می‌شود. تنها کشور بنگلادش، جمهوری اسلامی ایران و برخی کشورهای اسلامی دیگر نظیر ترکیه کمک‌هایی به آوارگان روهینگیا اعطا کرده‌اند.
حتی در کنار جاده‌ها، بعضا اجسادی دیده می‌شوند که نشان از گرسنگی و خطر شیوع بیماری‌های واگیردار دارند. بعضا لباس‌های این افراد آتش زده می‌شود تا از انتشار بیماری جلوگیری شود.
بر اساس گزارش خبرنگار فارس، از تعداد تلفات اطلاعی در دست نیست، کمک‌های مردمی نیز در حال انجام هستند اما به شکل محدود. با توجه به خیل جمعیتی که روز به روز در حال افزایش است، در صورت عدم رسیدگی سازمان‌های بین‌المللی احتمال شکل‌گیری یک فاجعه انسانی وجود دارد. اینجا حتی غذا به‌مقدار کافی یافت نمی‌شود.