کد خبر: ۱۱۴۰۱
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۶
رحیمی مدیرعامل جدید پرسپولیس

پرداخت بدهی‌ها و مذاکره با سرمربی در اولویت قرار گرفت

نخستین نشست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس دیروز در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد و مدیرعامل، رئیس هیات مدیره، سخنگو، نائب رئیس و... این باشگاه انتخاب شدند.


در نشست صبح هیات مدیره باشگاه پرسپولیس که از ساعت 11:30 و با حضور امیر رضا خادم آغاز شد علیرضا رحیمی به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس انتخاب شد. رحیمی در حالی جانشین علی پروین شد که از روزهای گذشته زمزمه‌های حضور او روی صندلی مدیر عاملی پرسپولیس شنیده می‌شد. رحیمی  درباره اولویت‌های کاری خود در پرسپولیس نیز گفت: همان کارهایی که در سپاهان انجام دادم را در پرسپولیس انجام خواهم داد و سعی می‌کنم تمام بدهی‌های پرسپولیس را پرداخت کنم.
پس از انتخاب رحیمی به عنوان مدیر عامل نوبت به انتخاب سایر پست ‌ها در باشگاه پرسپولیس رسید که پس از بحث و تبادل نظر حمیدرضا سیاسی به عنوان رئیس هیئت مدیره، محمدابراهیم کاظم پور به عنوان نایب رییس، حمید استیلی به عنوان سخنگو و مهدی خواجه وند به عنوان دبیر هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس انتخاب شدند.
2 نفر اضافه شدند
وزارت ورزش که روز یکشنبه 7 نفر را به عضویت هیات مدیره باشگاه پرسپولیس درآورده بود، دیروز دو نفر دیگر را به این لیست اضافه کرد تا هیات مدیره سرخپوشان 9 نفره شود. حمید استیلی، حمید زادمهر، حمیدرضا سیاسی، مصطفی سلیمی، علی اصغر مونسان، محمدابراهیم کاظم‌پور و مهدی خواجه وند اعضای هیات مدیره پرسپولیس بودند که دیروز علیرضا رحیمی و علی‌اکبر طاهری هم به جمع آن‌‌ها اضافه شدند.
اما بدون شک یکی از دغدغه‌های این روز‌های سرخپوشان مسائل مالی است که قرار شده هیات مدیره‌ برای یک سال با پول‌هایی که اسپانسر بی نامش هزینه می‌کند، روزگار بگذراند.
واریز 3 میلیارد
دیروز پس از پایان نشست صبح اعضای هیات مدیره  خبر رسید به دنبال انجام مذاکرات متعدد با شرکت‌های مختلف برای اسپانسری یکساله تیم پرسپولیس در فصل 94 – 93، در نهایت وزارت ورزش و جوانان با یک شرکت به توافق رسیده است. طبق این قرارداد مالک تجاری باید مبلغ 30 میلیارد تومان در فصل 94 – 93 به پرسپولیس پرداخت کند که نخستین قسط آن به مبلغ 3 میلیارد تومان دیروز به حساب پرسپولیس واریز شد.
این شرکت در قبال بدهی‌ حدود 70 میلیارد تومانی باشگاه پرسپولیس هیچ گونه تعهد مالی ندارد اما ممکن است بخشی از مبلغ مورد توافق، صرف پرداخت بدهی‌های این باشگاه شود.پرسپولیس به مدت یک سال به مالک تجاری واگذار شده است و برند پرسپولیس برای یکسال در اختیار این شرکت قرار گرفته است.
مذاکره با دایی
اما از انتخاب اعضای هیات مدیره و مدیرعامل و اسپانسر که بگذریم، یکی از اصلی‌ترین مسائل روشن شدن تکلیف علی دایی بود که با پرسپولیس قراردادی 3 ساله و بسیار سفت و سخت دارد. از همین رو اعضای هیات مدیره تصمیم به برگزاری دومین جلسه خود در نوبت عصر گرفتند که در پایان این نشست قرار شد رحیمی  با علی دایی جلسه‌ای برگزار و درباره ادامه همکاری با وی صحبت کند تا تکلیف نهایی کادر فنی مشخص شود. با توجه به نتایج فصل گذشته دایی، هیئت مدیره و مدیرعامل علاقه‌مند هستند تا به همکاری با وی ادامه دهند اما باید منتظر برگزاری جلسه نهایی ماند.
حمیدرضا سیاسی، رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در پایان نشست عصر دیروز اظهار داشت: روز پنجشنبه هفته جاری وضعیت کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس برای فصل آینده مشخص خواهد شد.