کد خبر: ۱۱۳۷۵
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۱
از سوی دولت

درخواست آموزش و پرورش درباره بازنشستگی پیش از موعد ممنوع شد

براساس دستور دولت بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان در سال 93 حتی بدون سنوات ارفاقی ممنوع شد.

مهدی نوید ادهم دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌وگو با تسنیم گفت: به دلیل مشکلات موجود در زمینه نیروی انسانی و تأمین اعتبار لازم، دولت اعلام کرد که بازنشستگی پیش از موعد در سال 93 ممنوع است. وی تأکید کرد: این موضوع یک دستور دولتی و حکومتی است و در تمام دستگاه‌ها از جمله آموزش و پرورش عملیاتی می‌شود.
این در حالی است که بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان یکی از سیاست‌هایی بود که وزارت آموزش و پرورش برای ساماندهی نیروی انسانی در سال 93 آن را لحاظ کرد.
علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در تاریخ 21 دی 92 با تأکید بر اینکه بازنشستگی پیش از موعد در لایحه بودجه دولت آمده است، گفت: در صورت تصویب این لایحه، نیروهای مازاد با تشویق و امتیاز و البته با انتخاب و اختیار خود از سیستم آموزش و پرورش خارج خواهند شد و امیدواریم طی دو سال آینده عدم توازن نیروی انسانی را ساماندهی کنیم.
اما مجلس شورای اسلامی در بررسی لایحه بودجه سال 93 بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان را بدون سنوات ارفاقی تصویب کرد.
طبق قانون بودجه سال 93 بند و تبصره 19 به دولت اجازه داده شده است که بدون سنوات ارفاقی منطبق بر قانون بازنشستگی پیش از موعد دولت مصوب سال 86 با موافقت بالاترین مقام اجرایی اقدام کند.