کد خبر: ۱۱۳۳۳
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۰

حمله خمپاره‌اي تروريست‌ها در حلب 35 کشته و 80 مجروح برجاي گذاشت

در حمله خمپاره‌اي تروريست‌ها به محله‌هاي مسکوني شهر حلب دست کم 35 شهروند سوري کشته و بيش از 80 تن ديگر زخمي شدند.

به گزارش خبرگزاري‌ها، بر اثر حملات خمپاره‌اي يکشنبه شب تروريست‌ها به مناطق مسکوني بخش قديمي شهر حلب 35 شهروند سوري کشته و بيش از 80 تن ديگر مجروح شدند که حال اغلب مجروحان وخيم گزارش شده است.
گروه‌هاي تروريستي همچنين اقدام به بمب‌گذاري برخي از تونل‌هايي کردند که زير منطقه قديمي شهر حلب حفر کرده بودند و به اين ترتيب برخي از مناطق مسکوني با اين اقدام تخريب و ساکنان آنها مجروح شدند.تروريست‌ها همچنين ساختمان اتاق بازرگاني و صنايع حلب را منفجر کردند که موجب تخريب ساختمان‌هاي اطراف آن شد.
اين حملات تروريستي در حالي صورت مي‌گيرد که يگان‌هاي ارتش سوريه حملات گروه‌هاي مسلح به مناطق ديگر شهر حلب را دفع کرده بودند.