kayhan.ir

کد خبر: ۱۱۳۲۹۳
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۳

توزیع 124 هزار پرس غذای متبرک

دبیر استانی طرح ضیافت علوی گفت: مقارن با عید بزرگ غدیر 124 هزار پرس غذا طبخ و در سطح شهر اهواز توزیع می‌شود.

اهواز - خبرنگار کیهان:

حجت‌الاسلام امین فاطمی‌کیا اظهار کرد: طرح بزرگ ضیافت علوی، آیینی است که هرساله همزمان با عید غدیر خم به همت گروه جهادی ضیافت انقلاب - وابسته به مرکز فرهنگی عصر ظهور - با پخت تعداد قابل توجهی غذای متبرک دراین عید سعید برگزار می‌شود.
وی گفت: در ششمین سال برگزاری این طرح در سال‌جاری پخت 124هزار پرس غذای متبرک در روز عید غدیر خم، انجام می‌شود.
دبیر استانی طرح ضیافت علوی افزود: این طرح حسنه به مرور در سطح کشور گسترش یافت و علاوه‌بر شهرهای مختلف خوزستان، مجموعه‌های خودجوش مردمی در استان‌های مختلف کشور نیز به اجرای این طرح همت گماشتند.
فاطمی‌کیا تاکید کرد: طرح ضیافت علوی، طرحی کاملا مردمی است که تمامی هزینه‌های آن از محل نذورات و کمک‌های مردمی تامین می‌شود.
وی با بیان اینکه پخت غذاهای متبرک طرح ضیافت، از روز جمعه 17 شهریور آغاز خواهد شد گفت: علاوه‌بر توزیع عمومی، این غذاهای متبرک در مناطق محروم و آسیب‌دیده اجتماعی و خیریه‌ها نیز توزیع می‌شوند.