کتاب «حکایت سینماتوگراف» پرفروش شد(اخبار ادبی و هنری)
کتاب «حکایت سینماتوگراف» در جمع کتابهای پرفروش هفته ابتدایی شهریور قرار گرفت.
خبرگزاری فارس در گزارشی درباره پرفروشترین کتابها در هفته اول شهریور، از استقبال قابل توجه از کتابهای چاپ اول در این مقطع زمانی خبر داد. ازجمله کتابهای پرفروش چاپ اول میتوان به «حکایت سینماتوگراف» اشاره کرد.
براساس این گزارش، هفته ابتدایی شهریور 96 را باید هفته تکثر لقب داد. اکثر از این باب که کتابهایی در این هفته پرفروش بودند که یا چاپ اول بودند یا با توجه به فضای هفتههای قبل انتظار پرفروش شدن آنها وجود نداشت.
یکی از کتابهایی که هفته قبل در میان پرفروشها خودنمایی کرد، کتاب تازه منتشر شده سعید مستغاثی با عنوان «حکایت سینماتوگراف» بود. این کتاب که دفتر اول «واکاوی تاریخ سینمای ایران» محسوب شده، به قلم «سعید مستغاثی» کارگردان و مستندساز نامآشنای جبهه فرهنگی انقلاب، روایاتی ناگفته از سالهای ابتدایی ورود سینما به ایران تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی است.
گفتنی است، کتاب «حکایت سینماتوگراف» شصت و دومین جلد از مجموعه «نیمه پنهان» است که توسط دفتر پژوهشهای موسسه کیهان تولید و منتشر شده است. این کتاب دفتر اول «واکاوی تاریخ سینمای ایران» محسوب میشود، و روایاتی ناگفته از سالهای ابتدایی ورود سینما به ایران تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی است. از جمله بخشهای این کتاب میتوان به سرفصلهای زیر اشاره کرد:
«هشدار شهید مدرس درباره ورود سینما به ایران»، «دوره اول سینمای ایران و مهاجری از روسیه»، «فعالیت اداره اطلاعات آمریکا برای سینمای ایران»، «سانسور اشغالگران بر سینما و هنر ایران»، «پرونده باز نشده دکتر کوشان»، «تولید انبوه فیلمفارسی»،«عاملان کودتای 28 مرداد در راس سینمای پس از کودتا»، «کانون انحراف فکری کودکان و نوجوانان»، «سینمای موج نو یا شبه روشنفکری»، «استودیو گلستان با سرمایه کنسرسیوم نفتی»، «کانون سینمایی اشرف پهلوی»، «بحران و ورشکستگی سینمای طاغوت» و...
برخی از اسناد و تصاویر منحصر به فرد و همچنین شواهد مکتوب مورداشاره در متن کتاب نیز در فصل پایانی آن ضمیمه شده است. کتاب «حکایت سینماتوگراف» در 300 صفحه و شمارگان 1100 نسخه در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است.
علاقهمندان برای تهیه این کتاب و سایر آثار مجموعه کتابهای «نیمه پنهان» میتوانند به کتابفروشی کیهان، واقع در خیابان انقلاب اسلامی، روبروی در اصلی دانشگاه تهران مراجعه کنند و یا با شماره تلفنهای 33110709 و 33110201 تماس بگیرند.