kayhan.ir

کد خبر: ۱۱۲۱۳۷
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۵
عطریانفر:

برخی نمایندگان در جریان رأی اعتماد مطالبات شخصی خود را دنبال می‌کردند/مدیریت فراکسیون امید نیازمند بازنگری است

یک عضو ارشد حزب کارگزاران با بیان اینکه در جریان رأی اعتماد به وزرا برخی از نمایندگان توقعات و مطالبات شخصی یا منطقه‌ای خود را تعقیب می‌کردند، فراکسیون امید را نیازمند بازنگری در مدیریت دانست.


محمد عطریانفر، عضو حزب کارگزاران اظهار داشت: ما به عنوان برخی از چهره‌های اصلاح‌طلب در جبهه اصلاحات، اطلاعات دقیقی از آنچه در فراکسیون امید و پارلمان می‌گذرد، نداریم اما پیام‌هایی که از سوی برخی نمایندگان شنیده‌ایم نشان می‌دهد عملکرد مدیریت فراکسیون امید در جریان رای اعتماد به وزرا چندان رضایت‌بخش نبوده است.
وی افزود: علت این تحلیل ناشی از آن است که بخشی از نیروهای فراکسیون امید مشخصا رای خود را به چهره‌های مورد نظر آقای روحانی ندادند. طبیعی است که اگر مدیریت مناسب‌تری صورت می‌گرفت، شاید شخصیتی مثل آقای حجتی که عملکردش مورد تایید همه جناح‌ها است، رای بالاتر می‌گرفت یا مهندس بیطرف که از چهره‌های موفق دولت اصلاحات بود، می‌توانست رای اعتماد بگیرد.
عطریانفر خاطرنشان کرد: مجموع دیدگاه‌ها دلالت بر آن دارد که فراکسیون امید در مدیریت نیازمند بازنگری است و باید ظرفیت‌ها دوباره ارزیابی شوند و تجدید ساختار شوند تا امکان اعتماد قطعی به این فراکسیون در برخی بزنگاه‌ها فراهم شود.
وی که با سایت خبری انتخاب گفت‌وگو می‌کرد، با ‌اشاره به قطع شدن ارتباط فراکسیون امید با جریان‌های مختلف در درون جبهه اصلاحات، گفت: فراکسیون امید رابطه تنگاتنگی با جریان که اصلاحات که شورای عالی اصلاحات آن را نمایندگی می‌کند، ندارد و رابطه تشکیلاتی برقرار نیست. شاید بخشی از مشکلات ناشی از این ضعف ارتباط باشد.
عضو حزب کارگزاران در پاسخ به سؤالی در مورد برخی انتقادات نسبت به لابی‌گری‌ها، گفت: این ایراد وجود دارد که بعضا شاهد بودیم برخی از نمایندگان بیش از آنکه ذهنشان متوجه مسئولیت ملی و کلان خود باشد، برخی از توقعات و مطالبات شخصی یا منطقه‌ای خود را تعقیب می‌کردند.
عطریانفر اظهار داشت: تا زمانی‌که انتخابات حزبی نداشته باشیم، این مشکلات ادامه خواهد داشت. این آقایان در حالت فورس ماژور وارد لیست شدند، در زمانی‌که چهره‌های مورد انتظار اصلاح‌طلب نتوانستند به انتخابات راه پیدا کنند.
وی ادامه داد: نهادهای پشتیبان باید بتوانند با یک ارتباط مستقیم و مستمر با شورا و مجلس، رابطه مستقیم و توجیه‌گر با این دوستان برگزار کنند و آنها را از برخی عوارض تصمیمات شخصی، غیرملی و منطقه‌ای بازدارند.