کد خبر: ۱۱۱۸۹
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۱
نیروی انتظامی خبر داد

تشدید برخورد با خرده‌فروشان مواد مخدر در محله‌ها

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر از تشدید شناسایی و دستگیری خرده‌فروشان مواد مخدر در محله‌های تهران خبر داد.
سردار علی مویدی در گفت‌وگو با مهر گفت: اولویت پلیس مبارزه با مواد مخدر در سال جاری برخورد با خرده‌فروشان در محلات است.
وی افزود: تیم‌های پلیس مبارزه با مواد مخدر کار  شناسایی خرده‌فروشان را آغاز کرده‌اند و به زودی شاهد طرح‌های جدید برخورد با این افراد هستیم. مویدی در عین حال تاکید کرد: البته ما شناسایی باندهای بزرگ مواد مخدر را نیز در دستور کار داریم و امسال نیز سعی می‌کنیم با باندهای ترانزیت مواد مخدر برخورد قاطع کنیم.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر با اعلام اینکه جمع‌آوری معتادان ادامه دارد در مورد آشپزخانه‌های تولید ماده مخدر شیشه گفت: دیگر شاهد فعالیت قاچاقچیان در لابراتوارهای تولید شیشه نیستیم و افرادی سودجو به صورت محدود در آشپزخانه‌های خانگی اقدام به تولید ماده مخدر شیشه می‌کنند که پلیس تاکنون با آن‌ها مقابله کرده چرا که انهدام آشپزخانه‌های تولید شیشه افزایش یافته است.
مویدی همچنین ورود هرگونه مخدر جدید به کشور را تکذیب کرد و از کارشناسان خواست از اعلام  نظر شتاب‌زده و از روی ناآگاهی خودداری کنند.