کد خبر: ۱۱۱۸۳۴
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۸

500 نیروگاه خورشیدی در خانه یزدی‌ها نصب می‌شود

مدیرعامل شرکت پیشگامان یزد از آغاز اجرای نصب نیروگاه خورشیدی خانگی در منازل یزدی‌ها خبر داد.

 یزد- خبرنگار کیهان:

محمدرضا رضایی‌نژاد گفت: هزار نیروگاه خورشیدی خانگی در یزد نصب می‌شود که تا پایان امسال 500 نیروگاه در منازل شهر یزد نصب و راه‌اندازی خواهد شد.
وی افزود: باید این فرهنگ در این استان جا بیافتد که استفاده از ظرفیت خدادادی انرژی خورشیدی در یزد هم تولید برق دارد و هم برای مردم درآمد حاصل می‌شود.
وی گفت: باید حداکثر سود سپرده‌های بانکی به زیر 15 درصد کاهش یابد تا سرمایه‌گذاران به سمت تولید، صنعت و خدمات رفته و در این زمینه‌ها تحول ایجاد شود.
رضایی‌نژاد از خرید 3 قطار با تجهیزات پیشرفته برای خط یزد- تهران خبر داد و اظهار داشت: در صورتی که این مسیر دو خطه شود، مسیر یزد- تهران کوتاه‌تر خواهد شد.
مدیرعامل گروه تعاونی پیشگامان یزد با اشاره به بزرگ‌ترین مشکل استان یزد یعنی آب تصریح کرد: باید مردم برای انتقال آب به یزد سرمایه‌گذاری کنند. اگر مانند قدیم مردم در زمینه انتقال آب به استان به صورت حق‌آبه وارد عمل شوند و در کنار اعتبارات تأمین شده از سوی دولت، مردم هم مشارکت کنند، مشکل آب استان حل خواهد شد.