kayhan.ir

کد خبر: ۱۱۱۲۳۸
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۳

15 کشته و 27 زخمی در حمله تروریستی به کاروان ارتش پاکستان

انفجار بمب در مسیر خودروی حامل نظامیان پاکستانی در شهر «کویته»، جان 15 نظامی را گرفت و 27 تن دیگر را زخمی کرد.



به گزارش تسنیم، دیروز انفجار بمب در مسیر خودروی حامل نظامیان پاکستانی در شهر کویته، جان دست‌کم 15 نظامی را گرفت و 27 مجروح نیز برجای گذاشت. «سرفراز بت» وزیر داخله ایالت بلوچستان اعلام کرده، در پی وقوع «یک انفجار قوی»، در تمام بیمارستان‌های شهر کویته وضعیت فوق‌العاده اعلام شده است. دست‌کم حال 9 مجروح این حادثه تروریستی، وخیم است و احتمال افزایش شمار تلفات، وجود دارد.
گفتنی است شهر کویته طی ماه‌های اخیر نسبتاً آرام بوده است، ولی پیش از این، عملیات تروریستی در این شهر رخ می‌داده و حتی گاهی شمار تلفات انفجارها به 200 نفر هم می‌رسید. هیچ فرد و یا گروهی مسئولیت انفجار تروریستی دیروز در کویته را برعهده نگرفته است.
نواز شریف
«نواز شریف» که اخیراً با رأی دادگاه عالی پاکستان و به جرم فساد اقتصادی، از نخست‌وزیری عزل شد، بار دیگر هواداران خود را به خیابان‌ها کشیده است، به گزارش ایسنا، شریف در جمع حامیان خود در «لاهور»، خواستار «تغییر و انقلاب» شد، تا از «حرمت آرای رأی‌دهندگان» اطمینان حاصل شود.
سفر چهار روزه نواز شریف از اسلام‌آباد آغاز و در لاهور به اجتماع ده‌ها‌هزار نفری از هوادارانش منتهی شد.
او که از سوی دادگاه عالی پاکستان به خاطر «عدم صداقت در افشای دارایی‌هایش» رد صلاحیت شده، گفت که در حین سفر متوجه شده، شهروندان به این رأی اعتراض دارند. شریف از حامیانش خواست منتظر اقدام بعدی او باشند. ولی او توضیح نداد که اقدام بعدی‌اش چیست.
طی دهه‌های اخیر، فساد یکی از مهم‌ترین چالش‌های سیاسی در پاکستان بوده و باعث شده که به خاطر مداخله دادگاه عالی، عمر کابینه‌ها کوتاه شود.
شریف با اشاره به دستاوردهایش گفت: «چرا وقتی یک نخست‌وزیر کشور را به جلو هدایت می‌کند باید رد صلاحیت شود.»
او افزود: «آیا نخست‌وزیری که کشور را پیشرفته و خوشبخت می‌کند لیاقت چنین رفتاری را دارد؟ در 70 سال گذشته به هیچ نخست‌وزیری در پاکستان اجازه داده نشده که دوره خود را تکمیل کند و همین منجر شده تا کشور و مردم لطمه ببینند.»
نخست‌وزیر مستعفی پاکستان خطاب به حامیانش تأکید کرد که حاضر است جان خود را در راه تغییر سرنوشت کشور و مردمش فدا کند. شریف در سه دوره متفاوت نخست‌وزیر پاکستان بوده، اما هرگز نتوانست دوره خود را تکمیل کند. در سال 1993 رئیس‌جمهور وقت پاکستان او را به اتهام فساد از کار برکنار کرد و در 1999 ژنرال «پرویز مشرف» در یک کودتا قدرت را از او گرفت. در سومین دوره جنجالی هم افشای «اسناد پاناما» موجب شد تا دادگاه عالی پاکستان او را به دلیل بی‌صداقتی رد صلاحیت کند.
«عمران خان» رئیس حزب «تحریک و انصاف» که اپوزیسیون دولت نواز شریف به حساب می‌آمد، هم در برکناری وی نقش داشت، اما اکنون از صحنه غایب است.
این در حالی است که «بیلاوال بوتو» رئیس حزب «مردم پاکستان» اظهار داشته: «نواز شریف و عمران خان دو روی یک سکه هستند و هیچ یک توانایی حل مشکلات پاکستان را ندارند.»