کد خبر: ۱۱۱۱۵
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۸

انفجار شدید یک واحد مسکونی در سعادت‌آباد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از انفجار شدید در یک واحد مسکونی در سعادت‌آباد خبر داد و گفت: این حادثه 2 مصدوم بر جا گذاشت و خسارات بسیاری به واحدها و ساختمان‌های مسکونی مجاور وارد کرد.
جلال ملکی در گفت‌وگو با تسنیم، اظهار داشت: ساعت 23 و 26 دقیقه جمعه شب گذشته انفجار شدیدی در یک واحد مسکونی در محله سعادت‌آباد، خیابان علامه جنوبی نبش کوچه سی‌وچهارم به سامانه 125 اعلام و 4 ایستگاه با تجهیزات به محل حادثه اعزام شد.
وی با بیان این که به گفته شاهدان حادثه، شدت انفجار به حدی بوده که صدای آن تا چندین کیلومتری محل حادثه شنیده شده است، ادامه داد: در طبقه چهارم یک ساختمان 5 طبقه اداری، تجاری و مسکونی یک واحد 50 متری منفجر شد و در پی آن آتش‌سوزی رخ داد.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تصریح کرد: این واحد مسکونی کاملا تخریب شده و خسارت‌های بسیاری به واحدهای دیگر وارد کرده بود، همچنین شیشه‌های واحدهای این ساختمان و ساختمان‌های دیگر این خیابان‌ تا ده‌ها متر تخریب شده بود.
وی گفت: 5 خودروی سواری پارک شده در خیابان نیز به دلیل پرتاب برخی از لوازم از واحد مذکور دچار آسیب‌های زیادی شده بود. اطلاعات اولیه حاکی از این بود که عده‌ای در ساختمان محبوس هستند؛ آتش‌نشان‌ها با استفاده از نردبان مشغول اطفای حریق شدند و گروه‌های دیگر یک زن 45 ساله و مرد 27 ساله را از ساختمان خارج کردند. چند نفر دیگر نیز در ساختمان بودند که با کمک عوامل آتش‌نشانی به سلامت از محل حادثه خارج شدند.