مدیرعامل سازمان اوج در میان خبرنگاران حاضر شد
هنرمندان را فقط برای انتخابات میخواهند
مدیرعامل سازمان اوج ضمن انتقاد از دولت به خاطر اینکه توجه فرهنگ و هنر را به استفاده ابزاری از هنرمندان در انتخابات محدود کرده است اعلام کرد: دولتها فقط در ایام رقابتهای انتخاباتی به فرهنگ توجه میکنند و هنرمندان را فقط برای انتخابات میخواهند.
سرویس ادب و هنر-
به گزارش خبرنگار کیهان، مدیرعامل سازمان هنری - رسانهای اوج، به مناسبت ششمین سال آغاز فعالیت این سازمان برای اولین بار روز گذشته در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره این سازمان، سیاستها، فعالیتها و برنامههای آن توضیح داد.
احسان محمدحسنی در ابتدای این نشست «رها شدگی و مظلومیت فرهنگ در دولت ها» را یکی از علل شکل گیری سازمان اوج عنوان کرد و گفت: دولتها فقط در ایام رقابتهای انتخاباتی به فرهنگ توجه میکنند و هنرمندان را فقط برای ویترین انتخابات خواستهاند. در انتخابات همه بسیج میشوند تا هنرمندان را پای کار بیاورند و حتی آنها را احساساتی میکنند تا حرفهایی بزنند که بعدا پشیمان شوند. اما از فردای انتخابات همه چیز تمام میشود. کار خوبی نیست که در روزهای انتخابات یک وزیر سابق یا رئیسسابق سازمان سینمایی تمام تلاش خود را به خرج دهند تا از هنرمندان استفاده کنند.
وی افزود: دستگاههای فرهنگی هم دچار بیبرنامگی و سرگردانی هستند و بیشتر تمرکز خود را بر جشنوارههای بیرمق و کم خاصیت گذاشتهاند. همچنین بیشتر آثاری که تولید میشود عقیم هستند. به طوری که نزدیک به 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته اما دریغ از یک فیلم سینمایی در حد و اندازه بینالمللی که به روایت حوادث 12 تا 22 بهمن و پیروزی انقلاب اسلامی بپردازد. سایر عرصههای ادبی و هنری هم دست کمی از این وضعیت ندارند.
محمد حسنی ادامه داد: نزدیک به ۸۰ موسسه تشکیل و در مدت شش سال، ۱۱ هزار اثر متنوع تولید شده است. ما در واقع با دغدغهی محتوا وارد شدیم و با مسئولان توافق کردیم که حرف زدن و سخنرانی با آنها باشد و تولید و کار کردن از ما. این یک توافق نانوشته است و ما این را دنبال کردیم هرچند بیاشتباه نبودهایم.
وی درباره فعالیتهای این سازمان در زمینه هنرهای نمایشی گفت: در عرصه تئاتر، نمایشهای سازمان اوج تاکنون بیش از دو میلیون نفر مخاطب داشته است. این نمایشها که در شهرهای مختلف برگزار شدهاند به خارج از کشور و مسیر نجف تا کربلا و دمشق رسید و آخرین اجرا هفته آینده در حلب خواهد بود. ما نمایشهای میدانی را جایگزین نمایشهای صحنهای که ورشکسته شدهاند کردیم.
محمدحسنی در ادامه بیان کرد: درباره حوزه مستند هم؛ سازمان اوج سالی 700 فیلم درباره موضوعات سیاسی، سبک زندگی، جبهه مقاومت، انقلاب و ... تولید میکند. امروز در عرصه مستندسازی این بچههای انقلاب هستند که حرف اول را میزنند.
وی همچنین درباره فعالیتهای سازمان اوج در حوزه فیلم و سریال سازی نیز گفت: پنج فیلم سینمایی «پرواز به وقت شام» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا، «تنگه ابوغریب» به کارگردانی بهرام توکلی، «توهم توطئه» به کارگردانی احمدرضا معتمدی،... به کارگردانی اصغر عباسی، «طیب خان» به کارگردانی مسعود ده نمکی درحال تولید برای حضور در جشنواره فیلم فجر هستند. 12 فیلم نیز برای سال 97 تولید خواهد شد که اسامی غافلگیر کنندهای در سازندگان این فیلمها حضور دارند. این سازمان، پنج سریال هم در دست تولید دارد که «پایتخت 5»، «سر دلبران»، «گیله وار»، «در میان خاکستر» و «آشوب» هستند. همچنین سریال الف ویژه «بیداری رویاها» نیز در مرحله پیش تولید قرار دارد.