کد خبر: ۱۱۰۳۷۱
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۵

مشکل آمریکا با ملت ایران است نه این جناح و آن جناح(خبر ویژه)

همکار سابق نشریات اصلاح‌طلب می‌گوید سرخوردگی امروز مدعیان اعتدال و تدبیر و امید به خاطر این است که تصور می‌کردند آمریکا آنها را جدا از ملت ایران می‌بیند.


داریوش سجادی در یادداشتی نوشت: در دولت‌های مختلف کسانی بوده‌اند که «وهم‌اندیشانه» قائل به بازی با کارت جناحی در مقابل آمریکا بوده‌اند و با معرفی و القای خود و جناح خود به طرف آمریکایی به عنوان یگانه گروه صاحب صلاحیت جهت هم‌افزایی با واشنگتن و تخریب و تعریف جناح مقابل خود به عنوان هیولاهای ضد آمریکایی! می‌کوشیدند و می‌کوشند با دلبری از آمریکا از ایشان امتیاز لازم جهت عقب راندن جناح دیگر را در داخل کشور اخذ کنند. یک خوش‌خیالی بچه‌گانه که عاری از حداقل‌های بصیرت سیاسی است.
وهم‌اندیشان مزبور عاجز از درک این واقعیت مانده‌اند که برخلاف رویاهای ایشان طرف اصلی در دیپلماسی آمریکا هیچ کدام از جناح‌های داخلی نیست تا ایشان بتوانند با اتخاذ «خود شیرینی» از کدخدا دلبری کرده و بدینوسیله کسب امتیاز کنند.
آخرین نمونه آن اظهارات جواد ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا بود که ساده‌لوحانه واشنگتن را هشدار داد: اگر در برجام به ما امتیاز ندهید جناح مقابل در انتخابات پیروز می‌شود!
وهم‌اندیشان مزبور متوجه نیستند مخاطب اصلی آمریکا در ایران «ملت» ایرانند و واشنگتن طی ۳۸ سال گذشته کوشیده تا با لطایف‌الحیل و ترفندها و تمهیدات متعدد اعم از تحمیل جنگ و تهدید‌های نظامی و تحریم‌های اقتصادی بدنه شهروندی ایران را در زمین معیشت مبتلا به فلاکت اقتصادی و ناامنی روانی کند تا از این طریق و در بلند‌مدت قاطبه ایرانیان را فرای جناح‌بندی‌های سیاسی از صرافت انقلاب‌شان و حمایت از حکومت‌شان، منصرف و پشیمان کنند.
همین بی‌بصیرتی است که اکنون نیز مبتلابه دولتمردان «تدبیر و امید» شده و پایوران این دولت متحیرانه مبهوت مانده‌اند که؛ ما که با دلبری از کاخ سفید برجام را به انجام رساندیم علی‌رغم این چرا کدخدا «حالی به ما نمی‌دهد» و امتیازات متوقع را از ما مضایقه می‌کند؟ ما که همه ترتیبات لازم جهت اثبات «پسر خوبی شدن» را برای کدخدا اعمال کردیم پس چرا کدخدا به ما بی‌وقعی می‌کند؟
آقای روحانی آمریکا با ملتی خصومت دارد که سال‌هاست تن به هژمونی کدخدا نداده است.