مقام مسئول وزارت راه خبر داد
بلاتکلیفی ۱۶۸۰میلیارد تومان طلب پیمانکاران راه روستایی
معاون ساخت آزادراههای کشور گفت: پیمانکاران راه روستایی رقم هزار و 680 میلیارد تومان از وزارت راه طلب دارند.
محمدحسین میرشفیع در گفتوگو با فارس درباره پرداخت مطالبات پیمانکاران راه روستایی اظهار داشت: پیمانکاران راه روستایی رقم هزار و 680 میلیارد تومان از وزارت راه و شهرسازی طلب دارند که مقرر شده بود رئیسسازمان برنامه و بودجه این رقم را تأمین کند تا بدهی دولت به پیمانکاران صاف شود.
وی به وعدههای مکرر دولت در ارائه اوراق مشارکت برای تسویه با پیمانکاران راه روستایی اشاره کرد و گفت: فقط در مردادماه سال گذشته، وزیر اقتصاد و دارایی اعلام کرد که یکهزار میلیارد تومان بابت تسویه بدهی پیمانکاران راه روستایی پرداخت میشود که این وعده حدود یک سال است روی زمین مانده است.
معاون سابق ساخت راههای روستایی ادامه داد: حتی پس از آن بود که مقرر شد تا تیرماه امسال رقمی بابت پرداخت مطالبات پیمانکاران از سوی وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه پرداخت شود که این وعده هم محقق نشد.معاون ساخت و توسعه آزادراهها بیان کرد: با این وجود وزارت راه و شهرسازی توانست فقط در استان کمتر توسعه یافته هرمزگان، یکهزار کیلومتر راه روستایی روکش آسفالت و بهسازی کند که شامل 370 کیلومتر روکش آسفالت و 630 کیلومتر آسفالت جدید است.بنابراین گزارش در اغلب استانها مطالبات پیمانکاران راه روستایی از سالهای قبل بلاتکلیف مانده است.یکی از همین پیمانکاران راه روستایی در استان لرستان گفت که از سالهای 89 و 90 در راههای روستایی اطراف خرمآباد و منطقه چغلوندی پروژههای راه روستایی را اجرا کردهایم اما هنوز دولت مطالبات ما را پرداخت نکرده است.
این پیمانکار گفت: حتی به ما وعده ارائه اسناد خزانه اسلامی دادند که آن هم محقق نشد و در نتیجه مجبور شدهایم اغلب کارگران خود را بیکار کنیم زیرا بودجهای برای ادامه کار در اختیار نداریم.
به نظر میرسد انحلال معاونت راه روستایی در این دولت، موجب بروز چنین مشکلاتی برای پیمانکاران راه روستایی شده است.
تیرماه سال گذشته بود که عباس آخوندی این معاونت را منحل و وظایف آن را به معاونتهای دیگر موکول کرد.
دفاتر زیرمجموعه معاونت راه روستایی وزارت راه و شهرسازی شامل «دفتر برنامهریزی و نظارت بر توسعه راه روستایی» و «دفتر برنامهریزی، بهرهبرداری، ایمنی و نگهداری راه روستایی» بود؛ در این راستا طبق ابلاغ وزیر راه و شهرسازی مصوب شد این دفاتر در دیگر معاونتهای وزارت راه و شهرسازی ادغام شود.
حذف معاونت راه روستایی در اصلاح ساختار وزارتخانه از سوی ستاد وزارت راه و شهرسازی و امضای سند انحلال آن از سوی وزیر راه و شهرسازی و رئیسسازمان مدیریت و برنامهریزی نهاد ریاست جمهوری صورت گرفت.