kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۸۵۷
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۵

حوادث کوتاه از کشور

   
    1100 گرم هروئین در معده قاچاقچیان
شیراز- ایرنا: فرمانده انتظامی استان فارس روز چهارشنبه گفت: یک کیلو و 100 گرم هروئین از معده پنج قاچاقچی در شیراز کشف و ضبط شد.
سرتیپ دوم سیروس سجادیان افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس باخبر شدند که افرادی به صورت انباری اقدام به ورود و توزیع مواد مخدر در شیراز می‌کنند.
وی گفت: با توجه به مطرح شدن این موضوع ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر اقدامات گسترده‌ای انجام داده و ردپای این قاچاقچیان را به دست آوردند.
سجادیان ادامه داد: ماموران در این ارتباط 5 نفر قاچاقچی را که اقدام به بلعیدن هروئین کرده بودند، شناسایی و دستگیر کردند.

تصادف اتوبوس و کامیون

ساری- خبرگزاری مهر: تصادف یک دستگاه اتوبوس با کامیون در محور هراز 29 مصدوم بر جای گذاشت.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر مازندران زمان بروز این حادثه را 50 دقیقه بامداد چهارشنبه بیان کرد و گفت: در این حادثه یک دستگاه کامیون با اتوبوس ولوو در محور هراز برخورد کرد.
مهدی ولی‌پور اظهار داشت: از زمان وقوع حادثه امدادگران به محل حادثه اعزام شدند و در این حادثه 29 سرنشین اتوبوس دچار مصدومیت شدند و 8 نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.

آتش در خوابگاه دانشجویی

کرج- ایرنا: مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج از آتش‌سوزی در خوابگاه دخترانه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در کرج خبر داد.
«سهراب شهبانی» افزود: مقارن روز سه‌شنبه یک مورد آتش‌سوزی در این خوابگاه به آتش‌نشانی گزارش شد که 2 دستگاه خودرو امدادی و 6 نفر آتش‌نشان از ایستگاه‌های 102 و 108 کرج به محل اعزام شدند.
این مسئول ادامه داد: آتش‌سوزی در یکی از اتاق‌های خالی در طبقه دوم خوابگاه رخ داد که با حضور به موقع آتش‌نشانان و مهار آتش از سرایت آن به اتاق‌های همجوار جلوگیری شد.
وی گفت: در بررسی اولیه مشخص شد که علت آتش‌سوزی اتصال سیم برق بوده است.

آتش‌سوزی منزل

شیراز- خبرنگار کیهان: یک واحد مسکونی روز سه‌شنبه در اثر نشت گاز دچار آتش‌سوزی شد.
ماموران ایستگاه شماره 9 آتش‌نشانی با دریافت این خبر به محل حادثه اعزام شده و به عملیات اطفای حریق پرداختند.
در این حادثه یک نفر به علت سوختگی به بیمارستان اعزام شد.

پرداخت بدهی با چک پول تقلبی

خلخال- ایسنا: فرمانده انتظامی شهرستان خلخال گفت: مردی که در قبال پس دادن بدهی خود چک پول‌های تقلبی به طلبکار داده بود توسط کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان «خلخال» استان اردبیل دستگیر شد و از وی تعداد 16 قطعه چک پول تقلبی 500 هزار تومانی کشف شد.
سرهنگ حسین بهمنی تصریح کرد: در ادامه رسیدگی به پرونده فرد دیگری که با متهم دستگیر شده همدستی می‌کرد دستگیر و از او نیز 33 قطعه چک پول تقلبی 50 هزار تومانی کشف شد.

کشف 3 میلیون نخ سیگار قاچاق

ارومیه- ایرنا: فرمانده انتظامی آذربایجان غربی گفت: 3 میلیون و 463 هزار و 500 نخ انواع سیگارت خارجی قاچاق در استان کشف و ضبط شد.یحیی شرفی افزود: در پی اعلام منابع خبری مبنی بر فعالیت افرادی در امر قاچاق کالا و دپوی آن در شهرستان بوکان، مراتب در دستور کار پلیس قرار گرفت.وی اظهار کرد: پلیس پس از انجام تحقیقات دامنه‌دار و گسترش چتر اطلاعاتی خود، انبار مورد نظر را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرکننده آن را مورد بازرسی قرار داد.
وی اضافه کرد: در بازرسی از انبار مورد نظر 2 میلیون و 383 هزار و 500 نخ انواع سیگارت خارجی قاچاق کشف شد.