kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۸۲۶۶
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۶

متکدیان شهر رشت صاحب غرفه می‌شوند

معاون خدمات شهری شهرداری رشت گفت: متکدیان در سطح شهر رشت جمع آوری می‌شوند.



علی بهارمست  اظهار داشت:‌ بسیاری از شهرداری‌های رشت دست به گریبان موضوع تکدی‌گری هستند.
وی افزود: برای ساماندهی متکدیان، فاز اول سامانکده و گرمخانه را سال گذشته راه‌اندازی کردیم و امروز نیز شاهد بهره‌برداری از سامانکده بانوان هستیم.
وی جمع‌آوری متکدیان از سطح شهر را گام اول مبارزه با تکدی‌گری عنوان کرد و افزود: مهم این است بعد از ساماندهی، متکدیان دوباره به تکدی‌گری رو نیاورند.
وی از انعقاد تفاهم نامه شهرداری رشت با بهزیستی گیلان خبر داد و بیان داشت: تفاهم نامه‌ای برای جمع‌آوری و شناسایی متکدیان منعقد شد تا بعد از جمع‌آوری و غربال‌گیری، متکدیان به سامانکده منتقل می‌شوند.
معاون خدمات شهری شهرداری رشت، نقش NGOها را در جلوگیری از تکدی‌گری موثر دانست و خاطرنشان کرد: مردم نباید تحت تاثیر احساسات به متکدیان کمک کنند و امیدواریم روزی را شاهد باشیم که رشت عاری از هرگونه متکدی باشد.
مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری رشت نیز در این مراسم اظهار داشت: سامانکده بانوان در محدوده منطقه چهار شهر رشت با هزینه حدود 30 میلیون تومان راه‌اندازی شده است.
مجتبی شهرستانی از فعال بودن گشت فوریت‌های اجتماعی به‌صورت 24 ساعته در رشت خبر داد و افزود: این سامانکده مجهز به تخت بوده و گنجایش بیشتری نیز دارد و زیربنای آن حدود 250 متر مربع است.
وی اعلام کرد: مدیران خدمات شهری در مناطق پنج‌گانه و پرسنل حوزه سلامت و خدمات شهری شهرداری در سطح شهر در صورت مشاهده افراد متکدی آنها را با احترام و تکریم به سامانکده منتقل می‌کنند.
شهرستانی با بیان اینکه یک مددکار اجتماعی مرد و یک مددکار زن به‌صورت شیفتی در این سامانکده حضور دارند اذعان داشت: کمیته امداد و بهزیستی نیز برای ساماندهی متکدیان به شهرداری کمک می‌کنند.
مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری رشت تصریح کرد: با مشارکت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت، متکدیان جمع‌آوری شده به مرور زمان از وام‌های کم‌بهره برخوردار شده و در بازارچه‌های تحت امر شهرداری با تخفیفات مناسب صاحب غرفه می‌شوند تا روی پای خود بایستند.