kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۶۶۹۰
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۶
پلیس فتا هشدار داد

سوءاستفاده از درگاه بانکی اجاره شده توسط کسب ‌و کارهای غیرقانونی

معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا نسبت به عواقب واگذاری درگاه‌های بانکی توسط دارندگان کسب ‌و کارهای اینترنتی به فعالان کسب‌و کارهای غیرمجاز هشدار داد.

 

سرهنگ حسین رمضانی به پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا گفت: متاسفانه شاهد هستیم که برخی کسب‌و کارهای اینترنتی که مجوزهای فعالیت دارند و دارای درگاه چندین بانک هستند برخی از درگاه‌های بانکی خود را به کسب‌و کارهای غیرمجاز واگذار می‌کنند.
رمضانی افزود: عموما درگاه‌های واگذار شده به کسب‌و کارهای فاقد مجوز برای مقاصد غیرقانونی همانند قماربازی و شرط بندی‌های اینترنتی که وفق قوانین و مقررات موضوعه جرم بوده استفاده می‌شود.
وی افزود: عمل مذکور موجب ایجاد مسئولیت کیفری و مدنی برای صاحبان اصلی درگاه‌های بانکی کسب و کارهای اینترنتی می‌شود، لذا تاکید می‌شود چنانچه صاحبان اصلی کسب‌و کارهای فوق نسبت به در اختیار قراردادن درگاه‌های بانکی اینترنتی به سایر کسب‌و کارهای غیرقانونی اقدام نمایند پلیس فتا نسبت به معرفی آنها به مقام قضایی اقدام خواهد نمود.
معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا از بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری کشور خواست  در راستای قانون مبارزه با پولشویی نسبت به نظارت دقیق‌تری بر درگاه‌های  بانکی پرداخت اینترنتی اقدام نمایند.
سرهنگ رمضانی گفت: بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری در این حوزه با مسئولیت پذیری بیشتر نسبت به ایفای وظایف قانونی خود اقدام نمایند تا درگاه‌های موصوف در راستای جرایمی همچون قمار آنلاین  بستر ارتکاب جرم را تسهیل ننماید.
وی با بیان اینکه حداقل 20 هزار کسب‌و کار اینترنتی به صورت رسمی و غیررسمی در کشور مشغول فعالیت هستند که برای دریافت هزینه کالاها و خدمات ارائه شده از درگاه‌های بانکی استفاده می‌نمایند، تصریح کرد: تمامی کسب‌و کارهای اینترنتی باید برای دریافت درگاه بانکی مجوزهای لازم را اخذ نمایند.
هنگام اتصال به اینترنت از تهیه تصاویر خصوصی خودداری کنید
پلیس فتا در هشداری اعلام کرد برای ایمنی بیشتر هنگام اتصال به اینترنت اقدام به تهیه تصاویر و فیلم‌های خصوصی نکنید.به گزارش فارس، پلیس فتا در خصوص ایمن‌سازی گوشی تلفن همراه هشدارها و توصیه‌هایی ارائه داد.بر اساس اعلام پلیس فتا، اگر قصد فروش گوشی تلفن همراه خود را دارید حافظه جانبی آن را جدا کرده و نزد خود نگه دارید.
همچنین هنگام استفاده از اینترنت توسط گوشی‌های تلفن همراه از آنتی‌ویروس‌های به روز و مطمئن استفاده کنید و هنگام اتصال به اینترنت اقدام به تهیه تصاویر و فیلم‌های خصوصی نکنید.
برنامه‌های پیام‌رسان فعال بر روی گوشی شما امنیت تلفن همراه شما را کاهش می‌دهند بنابراین سرویس‌هایی را که در تلفن همراه به آنها نیازی ندارید مسدود کنید و اگر قصد دانلود فایلی را دارید آن را از سایت‌های معتبر دانلود کنید.
قابلیت درخواست رمز برای ورود به گوشی را فعال کرده و از قرار دادن تصاویر شخصی بر روی پروفایل‌ها خودداری کنید.