مشاهده بیماری تب کریمهکنگو در استان اصفهان
رئیسدانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تاکنون 4 مورد بیماری تب کریمهکنگو در استان اصفهان مشاهده شده و از مردم استان میخواهیم گوشت را صرفا از مراکز مورد تایید بهداشت و دامپزشکی تهیه کنند.
غلامرضا اصغری با اشاره به اخبار منتشرشده از مرگ یک نفر بر اثر بیماری تب کریمه کنگو افزود: با توجه به اینکه هنوز جواب آزمایش فرد متوفی از تهران برای شناسایی قطعی ویروس دریافت نشده، نمیتوان به صورت قطعی گفت که دلیل مرگ وی مربوط به تب کریمه کنگو بوده است.
وی گفت: افرادی که به این ویروس مبتلا بودند، در حال حاضر بستری و تحت درمان هستند و وضعیت جسمانی آنها رو به بهبودی است.
وی بیان کرد: برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس خطرناک باید ابتدا دام را بعد از ذبح بهداشتی به مدت 24 ساعت در سیستمهایی با دمای معمولی (منفی 1 تا منفی 4 درجه سانتیگراد) نگهداری و سپس بسته بندی کرد. قبل از مصرف نیز گوشت در دمای فریزر حداقل به مدت سه الی چهار ساعت نگهداری و پس از آن مصرف شود.
اصغری با اشاره به این بیماری خاطرنشان کرد: ویروس CCHF به وسیله دام، لاشه دام، ترشحات و خونابه و کنه هیالوما منتقل میشود.