سازمان غذا و دارو اعلام کرد
اسامی برخی فرآورده های غذایی غیر بهداشتی
سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای برخی فرآوردههای غذایی را که به علت نداشتن مجوزهای قانونی لازم و یا جعل اسناد غیرمجاز اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری سازمان غذا و دارو، ﺳﻮﻫﺎن ﮐﻨﺠﺪي ﻋﺴﻠﯽ با نام تجاری آرﻣﯿﻦ، ﭘﻨﯿﺮ ﻟﯿﻘﻮان با نام تجاری ﻣﯿﺰﺑﺎن، ﻓﻼﻓﻞ با نام تجاری ﺳﺎيﻣﻬﺮ، ﭘﺸﻤﮏ و ﺣﺒﻮﺑﺎت با نام تجاری اﻫﻮرا و ﻣﻌﺠﻮن ﭼﻬﺎر ﻣﻐﺰ ﻋﺴﻠﯽ ﮔﻠﭽﯿﻦ به علت نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز شمرده میشوند.
همچنین ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺣﺼﯿﺮي با نام تجاری ﺳﻮﯾﻠﯽ، زردﭼﻮﺑﻪ ﻣﻬﺴﺘﺎن، ادوﯾﻪﺟﺎت ﺷﺮﮐﺖ اﺧﻮان، ﭼﺎﺷﻨﯽﺳﺎز با نام تجاری ﭼﺎﺷﻨﯽ ﭘﺎرﺳﺎ، ﺷﻬﺪ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﻧﮕﻮر ﻣﺤﺼﻮل ﺷﺮﮐﺖ ﺷﻬﺪآذران اروﻣﯿﻪ، ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ و ﺷﮑﻼت ﺳﻨﺘﯽ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﻬﺮآﯾﯿﻦ با نام تجاری اﻣﯿﺮ و ﭘﻨﯿﺮ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪي ﭘﺎك ﻟﺒﻦ ﻟﯿﻘﻮان به دلیل جعل پروانه ساخت مشمول محصولات غیرمجاز میشود.
فرآوردههای ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺣﺼﯿﺮي با نام تجاری ﺳﻮﯾﻠﯽ، ادوﯾﻪ ﺣﮑﯿﻢ و ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ زرﺷﮏ ﺑﺪون ﮔﺎز ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺪه در ﺷﺮﮐﺖ آرﯾﻦ ﻧﻮشآذر ﺑﻪ ﺳﻔﺎرش ﺷﺮﮐﺖ ﺳﺮﺧﻨﻮش ﺷﻔﻖ با نام تجاری ﺳﺮﺧﻨﻮش نیز به دلیل جعل مستندات بهداشتی غیرمجاز میباشند.روابط عمومی سازمان غذا و دارو از مصرفکنندگان خواسته است در صورت مشاهده این فرآوردههای مشکوک در سطح عرضه، مراتب را از طریق شماره تلفن ۶۶۴۰۵۵۶۹ به اطلاع این سازمان رسانده یا به نزدیکترین معاونت غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکیهای سراسر کشور اطلاع دهند تا نسبت به جمعآوری آنها از سطح عرضه اقدام شود.
حساسیتهای پوستی بامصرف فرآوردههای آرایشی و بهداشتی قاچاق
رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو نیزگفت: بعضی از فرآوردههای آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیرمجاز حتی اگر اصل باشند، چون بصورت قاچاق و از طریق مناطق صعبالعبور مرزی با شرایط حمل و نقل نامناسب وارد میشوند ممکن است ساعتها و روزها در برابر گرمای بسیار زیاد، نور خورشید، رطوبت و گاهی سرمای خیلی زیاد قرار گرفته و درجاتی از فساد در آنها ایجاد شود که موجب حساسیتهای پوستی و عوارض و آسیبهای دیگر در مصرفکنندگان میشود.
مصطفی اسماعیلی افزود: داروخانه بهترین مکان برای تهیه فرآوردهای آرایشی و بهداشتی است که مصرفکنندگان هنگام خرید حتما به مجوزهای ساخت وزارت بهداشت و برچسب اصالت فرآوردههای آرایشی و بهداشتی دقت نمایند.