کد خبر: ۱۰۴۳
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۹

ثبت‌نام کانديداهاي انتخابات کميته المپيک

مهلت پانزده روزه در نظر گرفته شده براي ثبت‌نام از کانديداهاي مجمع انتخاباتي کميته ملي المپيک از امروز به صورت رسمي آغاز مي‌شود.
مهلت پانزده روزه در نظر گرفته شده براي ثبت‌نام از کانديداهاي مجمع انتخاباتي کميته ملي المپيک از امروز به صورت رسمي آغاز مي‌شود.
ثبت نام از نامزدهاي مجمع انتخاباتي کميته ملي المپيک از امروز آغاز مي‌شود و تا 14 دي ماه يعني به مدت 15 روز کاري ادامه خواهد داشت. افراد متقاضي مي‌توانند طي اين مدت زمان و در فاصله زماني ميان 8:30 تا 15:30 يکي از روزهاي تعيين شده، به طور شخصي نسبت به گرفتن فرم ثبت‌نام و تکميل و ارائه آن اقدام کنند البته به شرطي که شرايط لازم براي کانديدا شدن را داشته باشند. هيات اجرايي کميته ملي المپيک در فاصله حدود يک ماه باقي مانده به برگزاري مجمع انتخاباتي اين کميته و طي دو نشستي که 23 و 24 آذرماه برگزار شد، اقدام به تصويب آيين‌نامه انتخاباتي کرد. بر اساس آيين‌نامه تصويب شده سرپرست‌هاي فدراسيون‌ها نمي‌توانند کانديدا شوند ضمن اينکه نمايندگاني از هيات رئيسه فدراسيون‌ها اجازه کانديدا شدن را دارند که حداقل 6 ماه از عضويت آنها گذشته باشد.البته اين موضوع واکنش منفي اهالي ورزش را به دنبال داشته است.