کارشناس سازمان غذا و دارو هشدار داد
وجود عوامل خطرزای میکروبی در نانهای غیربهداشتی
کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به خرید نانهای بدون شناسنامه در سوپرمارکتها هشدار داد.
زهره پوراحمد با بیان اینکه از خرید نانهای بدون شناسنامه در سوپرمارکتها پرهیز شود به پایگاه خبری سازمان غذا و دارو گفت: در این خصوص لازم است تمامی نانهایی که در سوپرمارکتها و فروشگاهها عرضه میشود دارای مجوزهای بهداشتی باشند.
پوراحمد افزود: در مواردی که محصول دارای مجوزهای بهداشتی از جمله پروانه ساخت از وزارت بهداشت یا شناسه نظارت بهداشتی کارگاهی باشد با توجه به اینکه در سازمان غذا و دارو ثبت و فرمولاسیون مشخصی نیز ارائه شده لذا امکان کنترل، پایش محصول و بازرسی توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو وجود دارد.
وی ادامه داد: محل تهیه نانهایی که بدون مجوزهای بهداشتی لازم تهیه و در سوپرمارکتها به فروش میرسند مشخص نیست لذا بازرسی، پایش و کنترل محصول از سوی کارشناسان غذا و دارو به عمل نمیآید و در نتیجه احتمال وجود عوامل خطرزای میکروبی مثل کپک، مخمر و همچنین سایر عوامل خطرزا وجود دارد.