کاسبی رأی با اسم چهرههای به اصطلاح هنری(اخبار ادبی و هنری)
حسن روحانی در مناظره انتخاباتی خود باز هم به خوانندهای متوسل شد که از قضا در دولت وی کمترین میزان فعالیت را داشت!
یکی از ترفندهای تبلیغاتی حسن روحانی در مناظرههای انتخاباتی سال 92 پیش کشیدن نام محمدرضا شجریان بود. وی درحالی از نام این خواننده بهرهبرداری تبلیغاتی کرد که حسین نوشآبادی، سخنگوی وزیر سابق ارشاد دولت یازدهم در یکی از نشستهای خبری خود، گفته بود: «نوع رفتارهای شجریان در دهه دوم انقلاب باعث شد کمی از مردم و نظام فاصله بگیرد.»
با این حال، حسن روحانی در مناظره انتخاباتی 15 اردیبهشت 96 نیز باردیگر همان ترفند قبلی را به کار گرفت، اما این بار از عدم پخش ربنای شجریان از صداوسیما انتقاد کرد. اکنون جای سوال است که چرا حسن روحانی به عنوان تحصیل کرده علوم دینی و حوزوی، و رئیسجمهوری اسلامی ایران خواستار پخش صدای کسی است که به صراحت علیه اسلام سخن گفت و به اعتراف مسئولین فرهنگی همین دولت از مردم فاصله گرفت و با حضور در دفتر شبکه انگلیسی بیبی سی فارسی و شبکه صهیونیستی «من و تو»، بهاییها و دشمنان اسلام و ایران را در آغوش گرفت و با آنها عکس یادگاری انداخت!
جالب اینکه اسحاق جهانگیری هر بار با نام بردن از یک فیلمساز،تلاش میکرد خود را دوستدار فرهنگ و آزادی هنرمندان توصیف کند. اما این فیلمساز همان کسی است که در همکاری با یک شاهزاده وهابی و شرکت این حامی تروریسم تکفیری توانست، نظر کارگزاران اسکار را به سمت خود جلب کند. در فیلم این سینماگر، انقلاب اسلامی به عنوان یک لودر توصیف شده است که همه چیز را صاف کرد و بانی اتفاق مطلوبی نشد.