kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۲۷۲۴
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۱
رئیس‌کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران:

دولتی‌ها ۲ هزار میلیارد تومان از درآمدهای پایدار شهر را حذف کردند

رئیس‌کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران گفت: دولت 2 هزار میلیارد تومان از درآمدهای پایدار شهر تهران را حذف کرده است و قطعاً این موضوع بر نحوه ارائه خدمات تأثیر می‌گذارد.

 

به گزارش فارس، پرویز سروری در جمع اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران با اشاره به برگزاری نشست‌های تخصصی مدیریت شهری اظهارداشت: یکی از حلقه‌های مفقوده در مدیریت شهری که باعث می‌شود شورای شهر تبدیل به شورای شهرداری شود، نظارت است و همین طور فقدان نگاه تخصصی در مدیریت شهری موجب می‌شود که شوراها سیاسی شوند.
وی افزود: باید نظارت‌ها از بعد سیاسی به تخصصی برود و نیاز است که تعاملات بین شورای شهر و مجموعه‌های تخصصی بیشتر شود.
سروری افزود: تلاش شده است در لیست خدمت نیز براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران افرادی با تخصص‌های مختلف در حوزه شهری حضور داشته باشند. بر همین اساس جلساتی با متخصصین در حوزه‌های مختلف برگزار و نظرات آنها را استماع می‌دهیم و قبل از ورود به مرحله انتخابات از این نظرات استفاده خواهیم کرد.
رئیس‌کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران افزود: در لیست خدمت تلاش شده است که از افراد متخصص در حوزه مدیریت شهری در قالب‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و اقتصادی استفاده شود و بعد از انتخابات نیز باید جلسات با کارشناسان و متخصصین ادامه داشته باشد.
وی افزود: در حوزه نظام مهندسی نیز مباحث زیادی مطرح است که با هماهنگی و تعامل می‌توان در این حوزه اقدامات بیشتری را انجام داد و کیفیت بهتری را به تصمیمات شورای شهر داد.
وی به طراحی سامانه تنقیهی مصوبات شورای شهر تهران اشاره کرد و گفت: با استفاده از این سامانه شهروندان می‌توانند به تمامی مصوبات شهر دسترسی لازم را داشته باشند و سایر شهرهای کشور نیز می‌توانند از این سامانه استفاده کنند.
سروری به عملکرد 4 سال گذشته شورای شهر تهران اشاره کرد و گفت: در ابتدا مشکلات شهر تهران احصاء و برای حل این مشکلات اولویت‌بندی در شورا صورت گرفت.
وی با اشاره به این که ریل‌گذاری اقدامات و خدماتی که در شهر صورت می‌گیرد در شورا انجام می‌شود، گفت: در حال حاضر نطفه شهر تهران به 300 کیلومتر افزایش یافته است و شورا به این نتیجه رسیده است که اولویت نخست شهر تهران توسعه حمل و نقل عمومی است و در این خصوص اقدامات موثری صورت گرفت.
وی درباره بلندمرتبه‌سازی‌ها در شهر تهران نیز اظهارداشت: براساس طرح تفصیلی که شورای عالی شهرسازی و معماری به تصویب رسانده است، شهرداری موظف است براساس قانون و مطالبه‌ای که برای مردم ایجاد شده است اقدام کند.
رئیس‌کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: قطعاً همه چیز شهر در اختیار شورا و شهرداری نیست چرا که مدیریت یکپارچه شهری وجود ندارد.
وی افزود: در نظارت‌ها بیش از 1000 مورد پرونده‌های مختلف پیگیری شده است که به نتیجه خوبی رسیده و از تخلفی جلوگیری شده است.
سروری گفت: دولت 2 هزار میلیارد تومان از درآمدهای پایدار شهر تهران حذف کرده است و قطعاً این موضوع به نحوه ارائه خدمات تأثیر می‌گذارد.
وی افزود: جلسه‌ای که امروز با متخصصان برگزار شد به این دلیل است که نگاه تخصصی به شورای شهر و حتی فضای انتخاباتی فعلی داشته باشیم.
رئیس‌کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران افزود: شورا باید از ظرفیت‌های کارشناسی لازم استفاده کند و قبل از انتخابات باید این پیام به دستگاه‌های تخصصی ارسال شود.