نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
حمله به رقبای انتخاباتی با احمدینژادیسم و پسماند!
سرویس سیاسی-
روزنامه بهار در گزارش تیتر یک خود با عنوان «چند وعده پوپولیستی؛ همین» در ادامه روند تخریبی روزنامههای زنجیرهای در ایام انتخابات علیه جریان رقیب، تلاش کرده تا به زعم خود راهبرد انتخاباتی و برنامه اصولگرایان برای اداره کشور را زیر سوال ببرد.
این روزنامه در گزارش خود نوشت: «با نگاهی به وعدهها و برنامههای اعلامی نامزدهای این جریان سیاسی به نظر میآِید که اصولگرایان همانطور که برای انتخابات برنامه و استراتژی مشخصی ندارند و اگر هم داشتهاند شکست خورده است برای اداره کشور نیز فاقد هر نوع برنامه مدونی هستند و تنها میخواهند با وعدههای عوامفریبانه رای بخشهایی از جامعه را از آن خود کنند که این امر هم با توجه به تجربه تلخ حضور عوامفریبان در دولت گذشته که خسارتهای سنگینی را به کشور وارد آورد و باعث کوچکتر شدن سفره مردم شد بعید است محقق گردد».
کارنامه خالی از عملکرد و غیرقابل دفاع دولت یازدهم، عدم تحقق وعدهای داده شده از سوی روحانی طی چهار ساله گذشته و عدم ارائه برنامه روشن و مشخص برای اداره کشور در دوره آتی، تنها یک گزینه برای روزنامههای زنجیرهای باقی گذاشته و آن تخریب همهجانبه نامزدهای رقیب است. ضمن اینکه بازتاب وعده 100 روزه دوباره روحانی برای حل مشکلات معیشتی در بین مردم در شرایطی که وی 4 سال پیش این وعده را داده بود و آن را انکار کرده بود، به خوبی نشان میدهد که کدام جریان به دنبال عوامفریبی است.
ترساندن مردم و تخریب رقیبان، تنها امید کاسبان رأی
روزنامه زنجیرهای وقایع اتفاقیه نیز در یادداشت سرمقاله خود با عنوان «چرا دوباره روحاني؟» تلاش کرده با تئوری نخنمای ترساندن مردم از سایه جنگ لزوم رای مجدد به روحانی را توجیه کند.
این روزنامه نوشت: «بر اساس ماده «39» منشور، ايران را بهعنوان تهديد عليه صلح و امنيت بينالملل معرفي کرده و حسب ماده «41» انواع تحريمهاي حقوقي- بينالمللي عليه اين مردم مظلوم وضع کرده بودند اما دوگانه روحاني-ظريف نتيجه داد و برجام به سرانجام رسيد و درحاليکه ميرفت تا ماده «42» يعني حمله نظامي عليه ايران اعمال شود، به يکباره ورق برگشت و توطئه خناسان، معاندان و دشمنان ايران و نظام اسلامي ما بههم ريخت.... از اين نظر دوباره بايد به او رأي داد. دوباره بايد به روحاني رأي داد. رأي من و شما تشويق و تأييد تلاش مردان وطندوستي است که با درهمآميختن علم و عمل نزاعهاي سخت را از اين کشور عزيز دور کردند.»
جریان زنجیرهای و تشکیلاتی حامی دولت که تا دیروز دوگانه تحریم و معیشت را مطرح میکردند تا ملت را به ضرورت برجام برسانند. امروز که اعتبار حل مشکلات در مذاکره با کدخدا از بین رفته است، و هیچ دستاورد روشن و ملموس و قابل دفاعی در کارنامه دولت وجود ندارد، دروغ محض سایه جنگ را برای ترساندن مردم و کسب رای مطرح میکنند.
اقتصاد و اشتغال مشکل اصلی جامعه است که شعار نامزدها شده
روزنامه اعتماد در تیتر یک شماره دیروز خود به وعدههای نامزدهای انتخابات با هدف تخریب آنها پرداخته اما هیچ اشارهای به طرح دوباره وعده 100 روزه روحانی در شرایطی که وی 4 سال پیش این وعده را داده بود و آن را انکار کرده بود، نکرد.
نکته جالب توجه این است که در این گزارش به سمت و سوی وعدههای انتخاباتی در هر دوره اشاره شده و تلویحا به این نکته اذعان دارد که با وجود تمام وعدههای دولت یازدهم در زمینه اقتصاد هنوز مشکلات اصلی جامعه مسائل اقتصادی و بیکاری است.
این روزنامه نوشت: «وعدهها و شعارهاي انتخاباتي در هر دوره سمت و سوي بحثها و اولويتها را مشخص ميكند، وعدههايي كه بيشك برخاسته از مشكلاتي است كه گريبان جامعه را گرفته است. يك دوره شعارها و وعدهها سمت و سوي سياسي دارد و نشان از اين دارد كه جامعه بيش از هر چيز دست به گريبان مشكلات سياسي است و دورهاي ديگر اجتماعي و اقتصادي. اين دوره اما از همان روزهاي ثبتنام و حتي پيش از آن مشخص بود كه انتخابات ٩٦ بيشترين و داغترين بحثهايش حول محور اقتصاد و اشتغال خواهد بود.»
هوچیهای تخریبگر!
روزنامه اعتماد در سرمقاله شماره دیروز باز هم پای رئیس دولتهای نهم و دهم را پیش کشیده است. در این سرمقاله اما وی بهانهای شده برای تخریب رقبای حسن روحانی در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری.
روزنامه اعتماد در این سرمقاله که با عنوان «احمدینژادیسم آمده است!» منتشر شده است با آسمان ریسمان بافی تلاش کرده تا با به کارگیری نام رئیس دولت پیشین چهره دو رقیب روحانی را تخریب کند. این در حالی است که سید ابراهیم رئیسی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری هم از طرف اطرافیان وی و هم جانب حامیان دولت روحانی مورد هجمه قرار گرفته است. این نشان میدهد که دستهای خالی دولت برای حامیانش جای دفاع از خود باقی نگذاشته که تخریب را آن هم به این شکل زننده دنبال میکنند، اما در نهایت این مردم هستند که در میان فریادها و جوسازیهای هوچیگران رئیسجمهور خود را انتخاب خواهند کرد.
حمله به نامزدهای انتخابات با شبیهسازی خندهدار
روزنامه زنجیرهای شرق در گزارشی ضمن حمایت از دولت یازدهم به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری حمله کرده و با شبیهسازی آنان با دولت سابق نوشت: شبیه دولت قبلی؛ این را هم از خلال گفتوگو با فعالان سیاسی میتوان دریافت و هم از میان شعارهای تبلیغاتی خود نامزدها. مخرج مشترک دولتی که ابراهیمرئیسی، باقر قالیباف یا احیانا مصطفی میرسلیم تشکیل خواهند داد، قاعدتا چیزی شبیه دولت نهم احمدینژاد خواهد بود.
روزنامههای زنجیرهای در طول چهار سال گذشته به دلیل خالی بودن دست دولت از عملکرد قابل ارائه به مردم همواره سیاست حمله به دولتهای سابق را پیش گرفته بودند، در این روزها نیز این روزنامهها برای ایجاد، تشدید و بقای دوقطبی در کشور و استفاده از این دو قطبی به نفع نامزد مطلوب خود به شبیهسازی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری با دولتهای سابق مشغولند.
این اقدامات دلیلی جز خالی بودن دست زنجیرهایها از عملکرد قابل ارائه به مردم ندارد چرا که اگر دولت یازدهم عملکردی برای ارائه داشت روزنامههای مدعی اصلاحات به جای آن که به عملکرد دیگران و شبیهسازی این و آن بپردازند عملکرد دولت مطلوب خویش را تشریح میکردند.
تخریب رقیب حتی به بهانه پسماندها!
روزنامه زنجیرهای قانون در یادداشتی به معضل پسماندها در تهران پرداخته و ضمن توهین به شهرداری تهران مدیران شهری را بیفرهنگ خواند!
در بخشی از این گزارش به نقل از یکی از اعضای شورای شهر آمده است: برخي بر اين باورند كه هنوز مديريت پسماند براي شهروندان تهراني فرهنگسازي نشده است. من با اين جمله مخالف هستم. فرهنگسازي انجام شده و شهروندان آمادگي اين موضوع را دارند اما مديران شهر ما فرهنگ اين مسئله را ندارند. اين فرهنگسازي براي مديران شهري بايد اجرا شود.
وی ادامه داد: مديريت شهري ما بيفرهنگ است و صلاحيت اداره اين شهر را ندارد. اگر بسترسازي شود، شهروندان تهراني نيز همانند ديگر شهروندان كشور مشكلي با اين موضوع ندارند. مردم از بستري كه ايجاد شده استفاده ميكنند چون شهر را محيط زندگي خود ميدانند. انتظار داريم مسئولان پاسخگو باشند و فكر ميكنم كه نحوه مديريت پسماند شهر تهران ميتواند نمونهاي از بيكفايتي آقاي شهردار در اداره اين شهر باشد.
در روزهای گذشته روزنامههای زنجیرهای از هر چیزی حتی پسماندهای شهری برای تخریب رقیب بهره بردهاند، حضور قالیباف در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری زمینهساز عقدهگشایی مدعیان اصلاحات شده است، انتشار گزارشهای متعدد برای تخریب شهردار تهران نشان از آن دارد که حامیان دولت از حضور رقیب قوی احساس نگرانی کردهاند و راهی جز تحقیر و تخریب او ندارند. توهین به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در این جهت میتواند مورد ارزیابی قرار گیرد.
دولت روحانی فسادستیزترین دولت در تاریخ انقلاب !؟
روزنامه آرمان در گزارشی نوشت:«دولت روحانی عملکرد قابل تقدیری در زمینه مقابله با فساد، از فساد اداری گرفته تا فسادهایی مانند اختلاس و همچنین کاهش ریخت و پاشها داشته است... روحانی مهمترین گامهای مبارزه با فساد را در تاریخ بعد از انقلاب برداشته است».
ادعای مضحک این روزنامه زنجیرهای درباره عملکرد قابل تقدیر روحانی در مقابله با فساد در حالی است که فساد عظیم 12 هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان در همین دولت رخ داد، حقوقهای نجومی مدیران دولتی نیز بازخوردی بسیار منفی در افکار عمومی داشت. اما با این وجود، مقامات ارشد دولت یازدهم، مدیران نجومیبگیر را ذخایر نظام نامیدند. این در حالی بود که فقط در یک مورد، مدیران نجومیبگیر بانکهای ملت و تجارت، زیان 5 هزار میلیارد تومانی به سهامداران این دو بانک در بورس وارد کردند.
همچنین بر طبق گزارش اخیر بانک جهانی، دولت یازدهم از نظر کنترل فساد عملکرد نامطلوبی داشته است. دولت روحانی در شاخص کنترل فساد طی سال 2015 نمره 31.7 را به دست آورده است. نمره ایران از نظر این شاخص در سال 2005 بالغ بر 40 بوده است.
دستاوردهای خیالی برجام!
روزنامه ایران در گزارشی با عنوان «پالایشگاه ستاره خلیج فارس محصول توافق برجام»، نوشت: «سرانجام برجام در دولت یازدهم اجرایی شد و قفلهای بهرهبرداری از ستاره خلیج فارس را باز کرد. برجام به ساخت این طرح سرعت بخشید... قطعاً اگر برجام اجرا نمیشد فاز نخست این پالایشگاه هم هنوز به سرانجام نرسیده بود».
از جریانی که برداشتن سایه جنگ را نه محصول اقتدار دفاعی بلکه دستاورد برجام میداند، تعجبی نیست که امروز هم پس از خودکفایی کشور در تولید بنزین با تلاشهای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، آن را هم از دستاوردهای برجام جا بزند. خسارت محض و دستاورد تقریبا هیچ برجام سبب شده تا جریان حامی دولت به چنین عوامفریبیهایی روی بیاورند.