روایت وزیر دولت اصلاحات از کارنامه اقتصادی خالی دولت(خبر ویژه)
وزیر دولت اصلاحات و عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان تلویحاً اذعان کرد دولت در زمینه اقتصادی هیچ دستاوردی نداشته است.
علی صوفی در مصاحبه با روزنامه «ستاره صبح» هر چند به تمجید از اجرای برجام و افزایش درآمد نفت پرداخت، اما گفت: عملیاتی شدن طرح اقتصاد مقاومتی، نیازمند برنامهریزی است. دولت در جنبه درونزایی شاخص مثبتی ارائه نداده، اما در برونگرایی موفقیت دولت برجام بوده که امیدواریم اجرایی شود تا با رویکرد مثبت سرمایهگذاران خارجی ایران در سطح دنیا به عنوان یک شریک تجاری قلمداد شود. اما در زمینه درونزایی تا دولت در زمینه رفع رکود اقدامی نداشته باشد، اقتصاد مقاومتی توفیقی نخواهد داشت.
وی میافزاید: در بودجه امسال 100 هزار میلیارد تومان مالیات پیشبینی کردند، که این خود ضد رونق است؛ این فعل رکود را تشدید میکند. لذا اینجا پارادوکس ایجاد میشود، از سویی رکود همچنان پابرجاست و از سوی دیگر فشار برای اخذ مالیات افزایش مییابد.
وزیر دولت اصلاحات در عین حال ضمن دفاع از حقوقهای نجومی مدیران گفت: مدیری که در بخش خصوصی چندین برابر درآمد دارد، آیا انگیزه حضور در بخش دولتی را خواهد داشت؟ بحث حقوقهای نجومی تصمیمی احساسی، سیاسی و فاقد نگرش کارشناسانه بود. حقوقها باید متوازن باشند؛ بالاخره بخش دولتی حتماً باید مدیران توانا داشته باشد.
صوفی افزود: باید در این زمینه شفافسازی شود اگر این مدیر ماهی 30 میلیون میگیرد، آیا ارزش حضور این مدیر در این پست 30 میلیون است یا خیر؟ اگر جواب این پرسش را همه مردم بدانند و بپذیرند، آقایان مدیر صرفاً بخاطر ماشین 200 میلیونی زیر پایشان، ضد ارزش تلقی نمیشوند.
صوفی در پاسخ این سؤال که «با توجه به وضعیت معیشت مردم آیا دولت میتواند در سال آینده توفیقی در اجرای اقتصاد مقاومتی داشته باشد؟» اذعان کرد: با توجه به بحرانهای موجود در عرصه اقتصادی، بنده چشمانداز مثبتی از اجرای اقتصاد مقاومتی در سال آینده متصور نیستم.
وی طبق معمول، با انداختن مسئولیتها گردن دولت قبل گفت: تا از بحران رکود و دیگر بحرانها عبور نکنیم و اقتصاد حالت متعادلی طی نکند، بستر لازم برای اجرای اقتصاد مقاومتی فراهم نمیشود.