kayhan.ir

کد خبر: ۲۳۴۸۱۴
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۰
دبیرکل اتاق اصناف خبر داد

آغاز جشنواره فروش فوق‌العاده شب عید از اول بهمن

 

دبیرکل اتاق اصناف ایران گفت: زمان اجرای طرح جشنواره فروش فوق‌العاده از ابتدای بهمن‌ماه لغایت ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ است.
به گزارش اتاق اصناف ایران، نشست بررسی برگزاری دومین جشنواره فروش فوق‌العاده نمایشگاهی به وسعت ایران در اتاق اصناف ایران برگزار شد.
محمدباقر مجتبایی؛ دبیرکل اتاق اصناف ایران گفت: زمان اجرای طرح جشنواره فروش فوق‌العاده از ابتدای بهمن‌ماه لغایت ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ است تا مردم فرصت کافی برای تهیه کالاهای مورد نیاز خود داشته باشند.
وی افزود: در این جشنواره، عرضه کالاها و خدمات پرتقاضای شب عید با کیفیت و قیمت مناسب در واحدهای صنفی منتخب پوشاک، کیف و کفش و محصولات چرمی، آجیل و خشکبار، شیرینی و شکلات، میوه، قالی‌شویی، لوازم خانگی صورت خواهد گرفت.
دبیرکل اتاق اصناف ایران افزود: این طرح در تهران و شهرستان‌های سراسر کشور به محوریت اتاق اصناف ایران و با همکاری اتحادیه‌های صنفی منتخب و همچنین با حضور هیئت عالی نظارت و نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت و تشکیل کمیته‌های تخصصی مانند کمیته طرح و برنامه، کمیته اطلاع‌رسانی و کمیته نظارت و بازرسی برگزار می‌شود.
مجتبایی اظهار کرد: عرضه کالای با کیفیت و قیمت مناسب با حداقل سود و تمامی کالاها و خدمات دارای برچسب قیمت در معرض دید مشتری خواهند بود و صدور فاکتور و فروش کالا و خدمات و نظارت بر حسن اجرای طرح و نظارت بر کیفیت و قیمت توسط واحدهای صنفی صورت خواهد گرفت.
وی افزود: در راستای حمایت از مصرف‌کنندگان، نظارت بر عملکرد اتحادیه‌ها، توسط اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها بوده و در این مدت، تشدید بازرسی اتاق‌ها از سایر واحدهای صنفی خارج از طرح مزبور؛ رصد و پایش قیمت و کیفیت کالا و خدمات و کنترل و نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت می‌گیرد.
سعید ممبینی؛ رئیس اتاق اصناف ایران در این نشست با اشاره به اینکه اصناف در دوره شیوع کرونا آسیب بسیار زیادی متحمل شدند، گفت: در سال گذشته برگزاری نمایشگاه به وسعت ایران در دستور کار قرار گرفت که بازدهی مطلوب، رضایت و آرامش در بازار را به دنبال داشت. بنابراین امسال نیز برگزاری جشنواره فروش فوق‌العاده با وسعت و گستردگی بیشتر نسبت به سال گذشته در دستور کار اتحادیه‌های صنفی منتخب سراسر کشور قرار گرفته است.
هجمه پوشاک ترکیه‌ای به بازار
در همین حال‌، نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم، با اعلام اینکه کاهش قیمت لیر باعث افزایش ورود حجم قابل توجهی از پوشاک و پارچه‌های ترکیه‌ای به بازار خودمان باشیم، افزود: در حال حاضر به صورت پیله‌وری و روش‌های دیگر حجم زیادی از پارچه و پوشاک وارد کشور می‌شود که این موضوع برای تولیدکنندگان داخلی نگران‌کننده است.
بهرام شهریاری با بیان اینکه ما پیش از این نیازی به واردات پارچه‌های حلقوی نداشتیم، گفت: برخی از واحدهای تولیدی پوشاک برای مدیریت قیمت تمام شده اقدام به واردات پارچه‌های حلقوی می‌کنند که این موضوع خود به واحدهای تولیدی پارچه داخلی آسیب وارد کرده است.
وی با تاکید بر اینکه تولیدکننده امروز نمی‌تواند با پوشاک قاچاق ترک و سایر کشورها رقابت کند، تصریح کرد: قیمت تمام شده آنها بسیار ارزان‌تر از پوشاک داخلی است از آن طرف تولیدکننده داخلی در تامین مواد اولیه نیز با چالش‌های بسیاری روبروست اما نمی‌دانیم چرا دولت هیچ اقدامی برای مدیریت اوضاع انجام نمی‌دهد.
شهریاری اضافه کرد: در یک مقطعی بحث برخورد با پوشاک قاچاق و برندهای فاقد اصالت در کشور انجام شد اما این موضوع مقطعی بود و امروز شرایط بازار نشان می‌دهد برخورد زیادی با فروش و حضور برندهای فاقد اصالت صورت نمی‌گیرد.
وی با تاکید براینکه واحدهای تولیدی نخ مورد نیاز خود را به سختی وارد می‌کنند، تصریح کرد: با افزایش حجم قاچاق؛ تولیدکنندگان نگران بازار شب عید هستند و دولت باید برای حمایت از واحدهای تولیدی این بخش سیاست لازم را به کار گیرد. در غیر این صورت واحدها مجبور به تعطیلی خواهند شد.
گفتنی است، به گفته برخی عمده‌فروشان و کسبه، بسیاری از پوشاکی که به نام ترکیه‌ای فروخته می‌شود، در ایران و حتی در شهرستان‌ها تولید شده
است.