kayhan.ir

کد خبر: ۲۳۲۳۷۷
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۲
نگاهی به دیروزنامه‌های زنجیره‌ای

روحانی به مطالبات معلمان بی‌توجهی کرد اما رئیسی مقصر است!

 
 
 
سرویس سیاسی ـ
روزنامه اعتماد روز پنجشنبه گزارش تیتر یک خود را به موضوع اعتراضات اخیر معلمان اختصاص داد و نوشت:
«‌معترضاني كه روز سه‌شنبه مقابل ساختمان مجلس حاضر شدند، در اعتراض به بلاتكليفي از بابت وضعيت استخدامي اعلام كردند كه حداقل از سال 1393 به عنوان مربي پيش‌دبستاني يا معلم حق‌التدريس در مدارس كشور مشغول به فعاليت هستند و حالا با اين بي‌پاسخ ماندن انتظارات، آخرين فرصت استخدامي را هم از دست مي‌دهند. معترضان، علاوه‌بر ابراز نگراني بابت دستمزدهاي ناكافي كه باز هم قدرت تامين معيشت آنها را به مراتب بيشتر كاهش خواهد داد، با انتقاد از بي‌توجهي مجلس و دولت به شرايط نابسامان اين قشر از معلمان غيررسمي گفتند: «با اجراي قانون رتبه‌بندي، فاصله دستمزد معلمان غيررسمي با معلمان استخدامي، چند برابر مي‌شود اما مگر ما معلم نيستيم؟ مگر ما كار تعليم و تربيت را برعهده نداريم؟ چرا فكري به حال اين تبعيض نمي‌كنند؟ نه امنيت شغلي داريم و نه حقوق مناسب؛ همه تصميمات نيز در جهت افزايش تبعيض است؛ ما از همه تصميمات كنار گذاشته مي‌شويم.»
این روزنامه همچنین به نقل از دبير كل مجمع فرهنگيان ايران اسلامي مدعی شد که مجلس یازدهم در دولت روحاني مانع از تصويب رتبه‌بندي معلمان با اعتبار 25 هزار ميليارد توماني شده است. 
گفتنی از است اوضاع نابسمان اقتصادی و معیشتی امروز اقشار مختلف جامعه و به تبع آن قشر فرهنگیان ناشی از 8 سال سوء مدیریت، بی‌کفایتی دولت روحانی و همچنین بی‌توجهی به مطالبات انباشته شده اصناف مختلف بوده است. طیف مدعی اصلاح‌طلب تلاش دارد حتی روی مصائب و مشکلات تحمیل شده به مردم از جانب دولت مورد حمایتشان نیز موج سواری کند و با فرافکنی مسئولیت آن را به گردن دیگران بیاندازد که 11 اسفند ماه 99 بطحائی وزیر مستعفی وزارت آموزش و پرورش در بیان چرایی استعفای خود گفته بود که برای گفتن مطلبی در مورد «طرح رتبه‌بندی معلمان» چندین بار از رئیس‌جمهور درخواست وقت کرده ولی روحانی حتی به‌اندازه
10 دقیقه به او زمانی نمی‌داده. سپس او موضوع را به واعظی ارجاع داد‌، واعظی هم به نوبخت ارجاع داد و در نهایت هم نوبخت بدون هماهنگی با وزیر آموزش‌وپرورش در مورد طرح رتبه‌بندی معلمان تصمیم گرفته است!
روحانی همچنین مدتی پس از انتخاب مجدد در سال 96 در واکنش به برخی گفته بود: « برخی کارکنان، اینگونه عنوان می‌کنند که حقوق‌شان به نسبت کاری که انجام می‌دهند، کافی نیست؛ اگر از کار خود رضایت ندارید، چرا آن را انتخاب کردید و اگر کسی راضی نیست می‌تواند برود و این حرف کاملاً غلط است که بگوید، حقوق من نسبت به کاری که انجام می‌دهم کم است.»
ارسال پالس ضعف به غرب
 به جای تأکید بر خنثی‌سازی تحریم‌ها
روزنامه آفتاب یزد در مطلبی نوشت: در شرایط فعلی و با توجه به اینکه کشور ما در شرایط خاص اقتصادی قرار دارد و معیشت مردم روز به روز سخت‌تر می‌شود، توافق وین و احیای دوباره برجام یک الزام است و دولت باید تمام توان خود را برای احقاق این توافق به کار ببندد. ما امیدواریم که برای رسیدن به این توافق از کارشناسان در حوزه‌های مختلف به خصوص کارشناسان حقوقی کمک بگیرند تا بلکه حقی از مردم کشور ما ضایع نشود.
واقعیت این است که دیگر وقتی برای هدر دادن باقی نمانده و ما چاره‌ای نداریم جز اینکه توافق کنیم اما کاری که دولت باید انجام دهد این است که مذاکرات را به سمتی هدایت کند تا بهترین توافق برای ایران رقم بخورد و سایه شوم تحریم‌ها پس از سال‌ها دست از سر مردم کشور ما بردارد.
مدعیان اصلاحات با اینکه 8 سال گذشته را با همین دست فرمان در مذاکرات حضور یافتند و نتیجه‌ای جز شکست و تشدید مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها عایدشان نشد بازهم به جای توجه و تمرکز بر خنثی ‌سازی تحریم‌ها به دنبال شرطی کردن اقتصاد و ارسال سیگنال ضعف به خارج هستند. جالب انکه ادعای آنان مبنی بر اینکه زمان در حال از دست رفتن است تکرار ادعای غربی‌ها و‌انداختن توپ در زمین ایران است.
طیفی که مانع از دستیابی ایران به حقوق خود می‌شود
روزنامه آرمان طی یادداشتی آورده است: «در دستگاه فکری تصمیم گیرندگان موضوع مذاکره با طرف‌های غربی نه حل بحران‌ها و مشکلات اقتصادی که پذیرش قابلیت‌های هسته‌ای و نظامی ایران می‌باشد که همین مسئله را باید کلید پیچیده شدن مذاکرات و تیره شدن چشم‌انداز پیش روی آن به حساب آورد.»
طیف غربگرا و مدعیان اصلاح‌طلبی که در دولت روحانی در سودای واگذاری قدرت موشکی و نفوذ منطقه‌ای ایران بودند و البته کور خواندند و ناکام شدند، حالا نیز با مهمل‌بافی و جابه‌جا کردن طلبکار و بدهکار، به حریف خدمت می‌کنند. وضعیت روشن است؛ غرب با گردن کشی، تعهدات خود را زیر پا گذاشته است و ایران طرف مدعی است اما این طیف به جای اعتراض به غرب، آشکارا دست به تحریف می‌زند و ایران را متهم می‌کند. حریف به این طیف داخلی احتیاج مبرم دارد زیرا آنها با توجیه عهدشکنی دشمن همانند دوره قبل، در پی گستاخ‌تر کردن آنها و ممانعت از دستیابی ایران به حقوق هستند. این رویه نشان می‌دهد آنها مأمور و در حال خیانت‌اند.