kayhan.ir

کد خبر: ۲۲۹۳۲۹
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۱
به دلیل دریافت مبلغ اضافه از مشتریان در بسته‌های اینترنتی

تعزیرات حکومتی، همراه اول و ایرانسل را ۱۳ هزار میلیارد ریال جریمه کرد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران از محکومیت دو اپراتور تلفن همراه در مجموع به میزان بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال به دلیل دریافت مبلغ اضافه از مشتریان در بسته‌های اینترنتی خبر داد.

محمدعلی اسفنانی به خبرگزاری ایرنا گفت: در پرونده تخلف اپراتورهای تلفن همراه در بسته‌های اینترنت، ارجاعی از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اپراتور همراه اول به پرداخت جریمه‌ای معادل هفت هزار و ۶۰۳ میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و ممهور شدن پروانه واحد آنها به مهر تخلف نوبت اول و اپراتور ایرانسل هم به پرداخت پنج هزار و ۴۰۷ میلیارد ریال جزای نقدی و ممهور شدن پروانه مهر تخلف نوبت اول محکوم شدند.
اسفنانی ادامه داد: با توجه به اینکه مردم از این قضیه متضرر شدند امکان پرداخت خسارت به مردم هم باید فراهم شود. وی افزود: این رأی در اداره کل تعزیرات حکومتی تهران قطعی است و البته در دیوان عدالت اداری اگر طرح دعوی کنند قابلیت تجدید نظر دارد و اگر در دیوان عدالت دستور توقف صادر نشود این حکم از همین امروز قابلیت اجرا خواهد داشت.
صدور حکم بدوی تعطیلی ۴ بیمارستان تهران
از سوی تعزیرات
مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران همچنین از صدورحکم تعطیلی چهار بیمارستان شهر تهران به سبب اضافه دریافت از بیماران خبر داد.
به گزارش ایلنا، محمدعلی اسفنانی گفت: تعداد قابل توجهی از بیمارستان‌های تهران مرتکب تخلف اضافه دریافت از مردم شده‌اند که این تخلفات در حال رسیدگی است و درخصوص چهار پرونده، اضافه دریافت از بیماران به خصوص بیماران کرونایی محرز شد.
اسفنانی با اشاره به صدور حکم تعطیلی چهار بیمارستان شهر تهران به سبب اضافه دریافت از بیماران، افزود: این پرونده‌ها از ناحیه کمیسیون ماده ۱۱ وزارت بهداشت که مربوط به دانشگاه‌های علوم پزشکی است برای تعزیرات ارسال شد که بسیار سریع رسیدگی کردیم و حکم اولیه آن صادر شده و چون حکم قطعیت پیدا نکرده است، اسامی این چهار بیمارستان را اعلام نمی‌کنیم.
وی ادامه داد: این چهار بیمارستان در شهر تهران هستند و تخلف هر چهار بیمارستان در مرتبه سوم بوده است و بر همین اساس هرچهار بیمارستان پروانه مسئول فنی و پروانه تاسیس آن لغو شده است و طبق قانون باید تعطیل شوند مگر اینکه تا صدور حکم قطعی، رضایت شاکیان را جلب کنند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران بیان داشت: بر همین اساس بیمارستان اول ۲۲۱ میلیارد ریال از مردم اضافه دریافت داشته است که علاوه‌بر استرداد این وجه باید سه میلیارد و ۱۳۰ میلیون ریال نیز به عنوان جزای نقدی در حق صندوق دولت پرداخت کند. این بیمارستان به لغو پروانه تاسیس و همچنین پروانه مسئول فنی و توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی محکوم شده است. بیمارستان دوم هم به سبب اضافه دریافتی که داشته است، محکوم شد ۱۰ برابر ارزش تخلف انجام شده را به عنوان جزای نقدی بپردازد و لغو پروانه مسئول فنی و لغو پروانه تاسیس و همچنین توبیخ کتبی و درج در پرونده از دیگر احکام صادر شده درخصوص این بیمارستان است.
اسفنانی گفت: بیمارستان سوم هم ۱۷۸ میلیون ریال اضافه دریافت از مردم داشته است که علاوه‌بر استرداد این وجه باید یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال نیز جزای نقدی پرداخت کند و لغو پروانه تاسیس و لغو پروانه مسئول فنی و توبیخ کتبی و درج در پرونده از دیگر احکام صادره برای این بیمارستان است. بیمارستان چهارم نیز محکوم شد ۴۵۸ میلیون ریال اضافه دریافت از مردم را به شکات برگرداند و علاوه‌بر این به پرداخت ۲۱ میلیارد و ۶۰۷ میلیون ریال جزای نقدی و لغو پروانه تاسیس و لغو پروانه مسئول فنی، توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی محکوم شده است.
وی افزود: این چهار بیمارستان برای بار سوم مرتکب این تخلفات شده‌اند و طبق قانون باید تعطیل شوند و اگر بتوانند رضایت شکات را فراهم کنند مشمول تخفیف خواهند شد چرا که تعطیلی بیمارستان در این شرایط به مصلحت نیست.
مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران از مسئولان بیمارستان‌ها خواست مراعات حال مردم را بکنند، در غیر این صورت با متخلفان اقدام قاطع خواهد شد.
اسفنانی گفت: این چهار بیمارستان شاکی خصوصی داشتند که البته بیشتر بیماران کرونایی جزو شاکیان بوده‌اند، اما بیماران دیگر هم در این پرونده‌ها شکایت کرده بودند.