وضعیت کنونی مسکن قابل قبول نیست بهزودی جلسه شورای عالی مسکن را تشکیل خواهیم داد
آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی شامگاه جمعه در پایان سفر به کهگیلویه و بویراحمد با اظهار ناخرسندی از اینکه به دلیل شرایط کرونایی امکان حضور در اجتماعات عظیم مردمی وجود نداشت، گفت: پیش از این سفر، جمعی از دوستان را مأمور کرده بودیم که مسائل و مشکلات استان را بررسی کنند.
رئیسجمهور با بیان اینکه این استان امکانات و ظرفیتهای بسیاری دارد، اظهار داشت: اتمام پروژههای نیمهتمام از جمله سدهای در دست احداث استان جزو اولویتهای دولت برای استان است.
۲۱۷ طرح در حوزه صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، راه و شهرسازی، حوزه کشاورزی، صنعت و گیاهان دارویی برای کهگیلویه و بویراحمد به تصویب رسیده تا هم روند پیشرفت استان و هم اشتغالزایی تسریع شود.
وی با اشاره به گزارش شماری از وزرا از بازدیدهای مناطق مختلف استان، گفت: در این گزارشها، طرحهای قطعی شده برای استان اعلام شد تا همه مدیران استان یک حس مشترک پیدا کنند که این کار، کار خودشان است و باید این کارها را به سرانجام برسانند و همچنین پاسخگوی مردم و سلسله مراتب اداری هم باشند.
آیتالله رئیسی همچنین به سفر خود به منطقه زلزلهزده سیسخت و نیز گزارش ارائه شده در جلسه از وضعیت مدارس کپری و کانکسی اشاره و تصریح کرد: همه دستگاههای ذیربط به تکمیل خانههای زلزلهزدگان تا پیش از شروع فصل سرما و نیز سامان دادن مدارس غیراستاندارد موظف شدند. همچنین وضعیت خانههای روستایی در خطر تخریب نیز باید سامان یابد.
بخش مسکن را بهعنوان یکی از صنایع پیشران فعال خواهیم کرد
رئیسجمهور به طرحها و برنامههای دیگر دولت از جمله ارائه تسهیلات ازدواج جوانان و نیز رسیدگی به وضعیت مسکن در شورای عالی مسکن که بهزودی تشکیل جلسه خواهد داد، اشاره کرد و گفت: حتما تلاش خواهیم کرد وضعیت مسکن را در کشور متحول کنیم چرا که وضع کنونی، وضع قابل قبولی نیست.
وی با بیان اینکه بخش مسکن را بهعنوان یکی از صنایع پیشران فعال خواهیم کرد، گفت: فعال شدن بخش مسکن خیلی از صنایع را فعال میکند.
دکتر رئیسی با اشاره به اینکه طرحهای تصویب شده و تزریق اعتبارات آنها تحرک خوبی در استان پدید خواهد آورد، اظهار داشت: بخشی را در معاونت اجرایی نهاد ریاست جمهوری ایجاد کردیم که کارش فقط پیگیری اجرای مصوبات سفرهای استانی خواهد بود و مردم نیز بهطور منظم از نتایج اجرای طرحها مطلع میشوند.
رئیسجمهور از مدیران استانی و سایر مدیران دستگاههای اجرایی خواست از ظرفیت جوانان کشور بیشتر استفاده کنند.
واکسیناسیون زیر دوازده سالهها
پس از قطعیت علمی انجام شود
خبر دیگر اینکه، آیتالله رئیسی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، هماهنگی وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش را در واکسیناسیون دانشآموزان بالای دوازده سال ضروری دانست و گفت: برای سرعت گرفت این کار، وزارت آموزش و پرورش مساعدت کند مدارسی که شرایط مناسبی برای واکسینه کردن دانشآموزان دارند، در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.
رئیسجمهور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برای واکسیناسیون دوازده سال به پایین، نظرات علمی مختلفی وجود دارد لذا تا زمانی که به قطعیت علمی نرسیم، نباید اقدامی در این زمینه انجام شود.
شتاب در واکسیناسیون دانشآموزان ضروری است
وی با بیان اینکه تمهیدات آغاز آموزش حضوری در مدارس صورت گرفته است، گفت: در کنار اقدامات انجام شده برای واکسیناسیون معلمان، کادر مدارس، والدین و رانندگان سرویس مدارس، لازم است واکسیناسیون دانشآموزان بالای دوازده سال نیز با سرعت انجام شود.
آیتالله رئیسی در ادامه، عادیانگاری و کمتوجهی به رعایت اصول بهداشتی در مبارزه با ویروس کرونا را بسیار خطرناک دانست و بیان داشت: اینکه عدهای تصور کنند با تزریق واکسن از خطرات ویروس کرونا در امان هستند، نادرست است و با توجه بهنظرات علمی همچنان باید شیوهنامهها بین عموم مردم و گروهها و مراکز مختلف، با جدیت رعایت شود.
رئیسجمهور هرگونه ورود و خروج از کشور را نیازمند تزریق واکسن کرونا دانست و گفت: حساسیت به این اقدام در حقیقت صیانت از سلامت مسافران و زائران عزیز است و به مقطع خاصی هم مربوط نمیشود.
وی با بیان اینکه مسئولیت اطلاعرسانی درباره واکسیناسیون، زمان تزریق و مسائل حوزه بهداشت و درمان، با وزارت بهداشت است، اظهار داشت: در این زمینه باید مراکز و دستگاههای دیگر اخبار و اطلاعات خود را با وزارت بهداشت هماهنگ کنند.
آیتالله رئیسی از مدیران وزارت بهداشت و کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت خواست بلافاصله به ابهامات و سؤالات طرح شده در فضای عمومی جامعه درباره ویروس کرونا واکنش سریع و پاسخ علمی ارائه کنند تا مردم دچار نگرانی و یاس نشوند.
محدودیتهای هوشمند
به تدریج جایگزین تعطیلیها میشود
دکتر رئیسی با اشاره به اینکه برای مقابله با ویروس کرونا محدودیتهای هوشمند به مرور جای تعطیلی مراکز را میگیرد، گفت: در شرایط کنونی مراکز علمی و پژوهشی باید برای جبران عقبماندگیهای ناشی از شیوع کرونا، در مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و آموزشی، نسخهها و راهکارهای مناسب تدوین و ارائه کنند.