به دلیل بیهنری مدعیان اقتصاد آزاد
خصوصیسازی هپکو شکست خورد
بر اساس اطلاعیه فرابورس که از دولتی کردن دوباره هپکو خبر داد، خصوصی سازی در این شرکت، شکست خورد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان فرابورس رسما طی اعلامیهای با انتقال سهام شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو از شرکت هیدرواطلس به دولت موافقت کرد. پیش از این سهام عمده شرکت هپکو در اختیار شرکت هیدرواطلس بود.
در اطلاعیهای در فرابورس آمده است: به اطلاع سهامداران محترم میرساند بر اساس مصوبه شورای عالی بورس و اوراق بهادار، موضوع نامه شماره 122/55330 مورخ 21/7/1398 سازمان بورس و اوراق بهادار، با نقل و انتقال سهام شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو از شرکت هیدرواطلس به دولت جمهوری اسلامی ایران در خارج از ساعت معاملات و انجام تسویه آن به صورت خارج از اتاق پایاپای موافقت شده است.
گفتنی است، انتقال سهام شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو در حالی رسما اتفاق افتاده است که مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با بیان اینکه هپکو دولتی نشده است، در این رابطه اظهار داشته، سازمان خصوصیسازی با وکالت بلاعزل از سوی سهامدار قبلی فرایند قانونی واگذاری شرکت را طی میکند.
به گفته محمدتقی آبایی هِزاوه، این شرکت به هیچ وجه دولتی نشده است. مگر میشود شرکتی واگذار شود و دوباره به دولت برگردد؟ این اتفاق در شرایط خاص رخ میدهد.
گفتنی است، لیبرالها و غربزدهها همواره داعیه دار
خصوصی سازی اقتصادی و اقتصاد بازار آزاد بودهاند اما از آنجا که هنری جز حرف زدن ندارند، در این امر نه تنها توفیقی نداشتهاند بلکه خسارات جبران ناپذیری با اختصاصی سازی به اقتصاد کشور زدهاند. برخی از غربزدههای فعلی که در دهه 60 سنگ عدالت از طریق اقتصاد کمونیستی را به سینه میزدند و همه منابع را از مردم و حتی جبههها دریغ کردند بعدها طرفدار آزادی غربی از راه شیوههای لیبرالی شدند و منابع را به نام خصوصی سازی به کام دوستان و اطرافیان خود ریختند اما به عدالت و آزادی مد نظر جمهوری اسلامی عمل نکردند. حاصل مدیریت این افراد در دولتها که حتی در دولت نهم و دهم نفوذ داشتند، اقتصادی شترمرغی است که میتوان آنرا سرمایهداری دولتی با تلفیق دو شیوه سرمایهداری دولت و سرمایهداری دولتمردان نامید.