حل معمای پرتقالهای قاچ شده!
مقامات بهداشتی استرالیا میگویند معمایی را که در اوایل ماه جاری گمانهزنیهای بسیاری به دنبال داشته، حل کردهاند.
به گزارش ایسنا، این معما زمانی مطرح شد که یک زن استرالیایی پس از مشاهده تغییر رنگ پرتقالهایی که قاچ میکرد، خواستار انجام تحقیقاتی برای کشف علت این اتفاق شد.
دانشمندان اکنون نشان دادهاند این امر به دلیل واکنشی طبیعی بین پرتقال و یک چاقوی تازه تیز شده بوده و هیچ خطری برای سلامتی ندارد.یکی از شیمیدانهای استرالیایی اعلام کرده برای تعیین علت تغییر رنگ این پرتقالها آزمایشهای بسیاری انجام شده و نتایج آزمایشها نشان داده است آنتوسیانین که آنتیاکسیدانی طبیعی در پرتقال است، با ذرات آهنِ جدا شده از چاقوی تازه تیز شده واکنش نشان داده و باعث تغییر رنگ پرتقال به رنگ بنفش میشود.