kayhan.ir

کد خبر: ۱۳۱۴۱۶
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۸
با رأی یک دادگاه در نیویورک

خیز آمریکا برای سرقت 6 میلیارد دلاری از ایران این بار به بهانه 11 سپتامبر!

دادگاهی در آمریکا در حکمی غیابی و بدون ارائه مستندات، ایران را به پرداخت بیش از 6 میلیارد دلار به خانواده‌های قربانیان کشته شده در حملات تروریستی 11 سپتامبر ۲۰۰۱ محکوم کرد.




یک قاضی آمریکایی که سال‌های گذشته نیز احکامی غیابی را علیه ایران صادر کرده بود، این‌بار نیز درحالی‌که هیچ مدارک مستندی درباره ادعای دخالت ایران در ماجرای 11سپتامبر وجود ندارد، مقرر کرد تا ایران به بازماندگان و خانواده‌های قربانیان ماجرای یازده سپتامبر 2001 و حمله به مرکز تجارت جهانی درشهر نیویورک و پنتاگون، بیش از 6 میلیارد دلار پرداخت کند.
به نوشته وبگاه شبکه خبری «الجزیره»، «جورج. بی. دنلیز» قاضی دادگاهی در جنوب نیویورک روز دوشنبه دولت ایران، سپاه پاسداران و بانک مرکزی را مسئول کشته شدن بیش از هزار نفر در حمله تروریستی یازده سپتامبر دانست.
 قاضی دنلیز چندین حکم‌ غیابی را نیز در سال‌های 2011 و 2016  علیه ایران صادر کرده بود.
بر اساس این گزارش، در حکم غیابی دادگاه آمریکا آمده است که ایران باید دوازده و نیم میلیون دلار به ازای هر همسر بازمانده از این ماجرا، هشت و نیم میلیون دلار به هر اولیای قربانی، هشت و نیم میلیون دلار به ازای هر فرزند و نیز چهار میلیون و دویست و پنجاه هزار دلار به ازای هر برادر یا خواهر قربانیان این ماجرا پرداخت کند.
ایران هنوز هیچ واکنش رسمی به این حکم غیابی دادگاه آمریکا نشان نداده است.
مذاکره مجدد
به گزارش فارس، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با «محمد بوهاری»همتای نیجریایی خود، درخصوص مسائل مختلف و از جمله تصمیمش درخصوص برجام، سخن گفت.
رئیس‌جمهور آمریکا گفت: آنها (ایرانی‌ها) بیکار ننشسته‌اند. دارند موشک آزمایش می‌کنند. بعضی‌ها می‌گویند هدف آنها از این کارها نمایش تلویزیونی است. من اینطور فکر نمی‌کنم.
ترامپ در ادامه گفت که قصد راه انداختن مذاکراتی جدید با ایران را در سر دارد.
اصلاح برجام
«دنی یاتوم» رئیس‌پیشین سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی «موساد» با بیان اینکه خروج آمریکا از توافق هسته‌ای‌اشتباه است، از واشنگتن خواست که در برجام باقی بماند اما آن را اصلاح کند.
یاتوم افزود: موضوع برنامه موشکی بالستیک ایران باید به مواد برجام اضافه شود تا بازرسان سازمان‌های بین‌المللی بتوانند به کورترین نقاط غیرقابل دسترسی نظامی رفته و آنها را بررسی کند.