امام جمعه قم:
هدف اول و آخر دولت و وزرای کابینه دوازدهم تولید و اشتغال باشد
امام جمعه قم در آستانه مراسم تحلیف و تنفیذ حکم ریاستجمهوری دوازدهم، تاکید کرد: هدف اول و آخر دولت و وزرا تولید و اشتغال باشد و انتخاب وزرا با توجه به این مسئله صورت بگیرد.
قم - خبرنگار کیهان:
آیتالله سیدهاشم حسینی بوشهری در خطبههای نماز جمعه قم که با حضور گسترده مردم انقلابی این شهر در مصلای قدس برگزار شد، افزود: وزرا باید واجد شاخصههایی همچون انقلابیگری و روحیه جهادی و دغدغهمند نسبت به محرومین جامعه باشند.
وی اظهار داشت: اگر وزرای انتخابی معتقد به اسلام و انقلاب باشند، توفیق آنها در اجرای اقتصاد مقاومتی و درونزا افزون خواهد بود و به همان اندازه نیز در نظارت به مجموعه تحت مدیریتشان جدی و موفق خواهند بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری بر ضرورت پرهیز از معیارهای حزبی، جناحی و گروهی در تعیین کابینه تاکید کرد.
آیتالله حسینی بوشهری انتقادپذیری و تواضع و فروتنی وزرا در برابر مردم را خواستار شد و تصریح کرد: منویات امام و رهبری در مورد وظایف وزرا نقشه راهی متقن و کارساز است که باید مدنظر اعضای محترم دولت قرار گیرد.
خطیب جمعه قم در ادامه پیروزی عراق در فروپاشی داعش در استان نینوا و آزادی موصل را بسیار مهم و نقطه عطف تحولات سیاسی در منطقه عنوان کرد و گفت: این پیروزی در واقع نصرت جبهه حق بر جبهه باطل بود.
وی افزود: نقش مرجعیت دینی عراق و مواضع رهبر معظم انقلاب و همچنین نقش مستشاری کارشناسان نظامی ما به ویژه سردار سلیمانی در برابر توطئه داعش بسیار مهم و بیبدیل بود.
آیتالله حسینی بوشهری تاکید کرد: مردم عراق در برابر فتنه داعش منتظر نیروهای آمریکایی نماندند و با تکیه بر توان خود و همراهی و حمایت برادران ایرانیشان خلافت حرامیان داعشی را درهم پیچیدند. این در حالی بود که آمریکا مدعی مقابله با داعش بود؛ همان نظامی که خود داعش را به دنیا آورده است!
وی سالروز تأسیس شورای نگهبان را نیز مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه شورای نگهبان تنها حافظ اسلامیت نظام نیست، گفت: وجود شورای محترم نگهبان حافظ جمهوریت نظام نیز هست و خوشبختانه در طول مدیریت آیتالله جنتی شاهد اهتمام این نهاد به مسئولیتهای قانونیاش بودهایم.
امام جمعه قم در سلسله بحثهای خود در مورد فریضه امر به معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر مانع تسلط نااهلان بر جامعه شده و در عوض خوبیها و نیکیها در جامعه جاری میشود و مانع تسلطش خواهد شد.