حجتالاسلام والمسلمین رئیسی:
رفاه در پرتو دولت هدایتگر ایجاد میشود
متولی آستان قدس رضوی در دیدار با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اسلام تنها به دولت هدایتگر معتقد است نه دولت رفاه، دولت هدایتگر سعادت انسان را در همه ابعاد مد نظر دارد.
حجتالاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در دیدار با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به جایگاه دولت از منظر اسلام اشاره کرد و ابراز داشت: اسلام تنها به دولت هدایتگر معتقد است نه دولت رفاه، دولت هدایتگر سعادت انسان را در همه ابعاد مد نظر دارد، در چنین دولتی «فرهنگ» موضوع اول است. میتوان تمام مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را در پرتوی هدایت اسلامی رقم زد.
وی با بیان اینکه رفاه باید در پرتو هدایت ایجاد شود، تصریح کرد: برای شکل گرفتن تمدن بشری در پرتو تدین و معنویت هجرت نبی مکرم اسلام(ص) از مکه به مدینه و هجرت امام رضا(ع) از مدینه به مرو با یک مهندسی الهی صورت گرفت.
متولی آستان قدس رضوی ظرفیتهای موجود در آستان قدس رضوی را بسیار عظیم ارزیابی و خاطرنشان کرد: اعتقاد ما بر آن است که نه فقط مردم مشهد، که همه مردم ایران اسلامی همسایگان حضرت رضا(ع) هستند. برنامهریزیهای آستان قدس نیز تنها مختص مشهد و استان خراسان رضوی نبوده و در اقداماتی که تاکنون صورت گرفته، عملا این جهتگیری آشکار شده است.
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی گفت: آستان قدس رضوی بنا دارد بخشی از عواید موقوفات مناطق محروم را با توجه به نیات واقف در راستای توسعه و کمک به نیازمندان همان مناطق هزینه کند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: در بخش مربوط به زائر و زائرمحوری، ما زائر را فقط در حرم مطهر زائر نمیدانیم بلکه از مبدأ تا مبدأ زائر است و تلاش شده تا تسهیل امر زیارت از مبدأ تا مبدأ باشد.
متولی آستان قدس رضوی توجه و حمایت از تولید داخلی برای ایجاد کسب و کار مفید و تحرک در بخش اقتصادی کشور را ضروری دانست و تصریح کرد: حمایت از تولید و کارآفرینان لازمه بهبود فضای کسب و کار و رشد اقتصادی کشور است. دولت میتواند با تقویت سیاستهای حمایتی و نظارتی در حوزه تولید و اشتغال بسیاری از گرههای پیش روی کشور را بگشاید.
وی خاطرنشان کرد: در ابتدای انقلاب احساس مشارکت عمومی در تمام آحاد مردم و مسئولان به گونهای بود که همه برای حل یک مشکل، خود را مسئول میدانستند، سربلندی در جنگ تحمیلی نمونهای از این احساس مشارکت عمومی بود و امروز نیز راه برونرفت ما از بسیاری معضلات و مشکلات اقتصادی و اجتماعی احیای همان روحیه مشارکت عمومی است.