مدیر مسئول کیهان در دانشگاه امام صادق(ع):
خواصآلوده شناسنامه سیاه و تابلوی خاکستری دارند
سرویس سیاسی کیهان:
9 دی ایستگاه پایانی فتنه 88 بود اما خط فتنه در این نقطه به پایان نرسیده و نباید از فتنههای دیگری که دشمن در آستین دارد و دنبالههای داخلی آنها روی دست خواهند گرفت غافل بود. چرا که دشمنی آمریکا و متحدانش با ایران اسلامی از ماهیت طرفین درگیر ریشه میگیرد و تمامشدنی نیست، بنابراین احتمال به میدان آوردن فتنههای دیگر با فرمولهای تازهتر نیز همیشه وجود خواهد داشت.
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان که دوشنبه شب در دانشگاه امام صادق(ع) در نشستی با عنوان «از فتنه دیروز تا نفوذ امروز» حضور یافته بود به کلام حضرت امیر علیهالسلام اشاره کرد که میفرمایند «فتنهها وقتی از راه میرسند، شبهه میآفرینند و هنگامی که میروند، بصیرت به دنبال دارند» و گفت؛ فتنه داستانی است که از انتها خواندنیتر است هرچند اگر در ابعاد آن دقت شود از ابتدا نیز قابل کشف خواهد بود. وی افزود؛ درسها و بصیرتهای حاصل از فتنه میتواند در مقابله با فتنههای دیگر کارساز باشد و به همین علت بازخوانی فتنه آمریکایی اسرائیلی 88 ضرورت حیاتی دارد. مدیرمسئول کیهان گفت؛ فتنه 88 را میتوان با جنگ احزاب در صدر اسلام که همان جنگ خندق است مقایسه کرد. در آن جنگ تمامی گروهها و دشمنان ریز و درشت اسلام برای مقابله با اسلام نوپای آن روز اختلافات میان خود را کنار گذاشته و همگی روی یک نقطه ائتلاف کردند و آن از میان برداشتن اسلام بود. وی افزود؛ در فتنه 88 نیز این اتفاق رخ داد و تمامی دشمنان اسلام و نظام روی یک نقطه که همان براندازی نظام بود به ائتلاف رسیدند در این ائتلاف از مدعیان اصلاحات، برخی از کارگزارانیها، کلان سرمایهداران، بهاییها، منافقین، مارکسیستها، سلطنتطلبها گرفته تا عبدالمالک ریگی را میتوان دید. ائتلاف فتنه آشکارا از سوی مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس مدیریت میشد و سران داخلی فتنه نقش رابط میان داخل و خارج را برعهده داشتند. شریعتمداری گفت؛ از همان هنگام با نگاهی به این ائتلاف به آسانی قابل فهم بود که تابلوی ائتلاف یعنی «انتخابات ریاستجمهوری» یک تابلوی خاکستری و تقلبی است، یعنی همان نکته که بعدها فتنهگران در شعارهایی نظیر «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» و در اهانت به ساحت مقدس امام حسین علیهالسلام، حذف اسلام از نام جمهوری اسلامی ایران، پاره کردن تصویر حضرت امام(ره) و لگدمال کردن آن، حمله به مساجد، سنگباران نمازگزاران، حمله و قتل و جرح هر کس که ظاهر اسلامی داشت به وضوح دیده شد. مدیرمسئول کیهان اظهار داشت؛ امروز هم اگر دیدید چند گروه و جریان داخلی که ظاهرا با یکدیگر اختلاف دارند به ائتلاف رسیدهاند درباره تابلوی آنها تردید کنید. و برای آن که هدف اصلی اینگونه ائتلافها را کشف کنید باید از مواضع آنها مخرج مشترک بگیرید. شریعتمداری افزود؛ همین امروز هم در داخل کشور نمونههایی از اینگونه ائتلاف را میبینید.
مدیرمسئول کیهان در ادامه به چند سند مکتوب که از وابستگی اصحاب و سران فتنه به مثلث آمریکا و اسرائیل و انگلیس حکایت داشت اشاره کرد و از جمله گفت؛ در اردیبهشت سال 87 - آوریل 2008 - یعنی 13 ماه قبل از انتخابات در واشنگتن و با حضور گریسیک، کنتتیمرمن مسئول میز ایران در سیا، لری فرانکلین مسئول میز ایران در پنتاگون و دو ایرانی که شواهد نشان میدهد دکتر یزدی یکی از آنها بوده است، نشستی برپا میشود و در آن تصمیم گرفته میشود که یکی از شخصیتهای مطرح در ایران با طرح احتمال تقلب در انتخابات زمینه یک کودتای رنگی را فراهم آورد و در آذرماه همان سال یکی از مسئولان مطرح و شناخته شده نظام احتمال تقلب را کلید میزند که البته نمیدانیم برگرفته از نشست واشنگتن بوده و یا ایشان جدای از آن نشست به ماجرا پرداختهاند.
شریعتمداری گفت جرج سوروس سرمایهدار صهیونیست آمریکایی نیز تاکید میکند که انقلاب رنگی باید «انتخابات محور»ELECTION POINT باشد و پرسید آیا میان این رخدادها رابطهای ارگانیک برقرار است؟ من فقط اسناد را مطرح میکنم و قضاوت با خودتان.
مدیرمسئول کیهان به سند دیگری اشاره کرد و گفت؛ روز 11 ژوئن 2009، 21 خرداد 88 یعنی یک روز قبل از انتخابات کنت تیمرمن در مصاحبهای میگوید «فردا در ایران انتخابات نیست، بلکه یک انقلاب سبز کلید میخورد» و تاکید میکند که ما انقلابهای رنگین دیگری در اوکراین و صربستان انجام دادهایم و بعد از ایران نوبت سوریه است.
شریعتمداری سپس به اسنادی از حضور برخی از کارشناسان برجسته سرویسهای اطلاعاتی آمریکا و انگلیس در ایران که قبل از انتخابات تحت عناوین آکادمیک به کشورمان آمده و با کسانی که بعدها در فتنه 88 نقش داشتند، نشستهای آموزشی برگزار کرده بودند اشاره کرد و نام و مشخصات آنان را برشمرد.
خط فتنه با فرمولهای دیگر ادامه دارد
مدیرمسئول کیهان در ادامه گفت: تکرار فتنه جدید در قالب و فرمول 88 بعید به نظر میرسد ولی بروز فتنههای دیگر دور از انتظار نیست و هماکنون شواهدی از احتمال شکلگیری آن را میتوان دید. شریعتمداری افزود؛ برای کشف فتنه و حرکت فتنهگران به 3 مقوله جداگانه نیاز داریم. نقشه راه دشمن، نقشه راه نظام و ارزیابی مواضع و عملکردها و چگونگی حرکت افراد و جریانات در میان این دو خط. وی افزود؛ اصلیترین خط استراتژیک در نقشه راه دشمن، براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران است که بارها به صراحت بر آن تاکید ورزیده است. اما این خط استراتژیک را همیشه به طور مستقیم دنبال نمیکند، بلکه پروژههای پلکانی تعریف کرده و به اجرا درمیآورد، نظیر فتنه 88 که پله اول آن انتخابات بود ولی براندازی را دنبال میکرد.
شریعتمداری گفت؛ سنگ بنای همه فتنهها با حضور شخصیتهای خاکستری یا همان خواص آلوده گذارده میشود و توضیح داد؛ دشمن شخصیتهای خاکستری را از میان کسانی انتخاب میکند که اولا؛ سابقه حضور در مسئولیتهای بالای نظام داشته باشند و ثانیا؛ مردم آنان را به عنوان شخصیتهای برجسته نظام بشناسند. این افراد به مجرد آن که به هر علت از خط اصلی نظام فاصله بگیرند، آماده شکار شدن هستند و بعد از آن که شکار شدند، با تابلوی خودی مواضع دشمن را دنبال میکنند. وی گفت؛ خواص آلوده شناسنامه سیاه دارند چون به خدمت دشمن درآمدهاند اما تابلوی خاکستری دارند چون برای انجام مأموریت خود باید به گونهای نه کاملا موافق نظام و نه کاملا مخالف حرکت کنند، یعنی نه سیاه و نه سفید بلکه خاکستری.
مدیرمسئول کیهان با اشاره به هشدارهای پیدرپی رهبرمعظم انقلاب درباره نفوذ دشمن گفت: حضرت ایشان نفوذ به مراکز تصمیمساز و تصمیمگیر را که با هدف تغییر محاسبات مسئولان صورت میپذیرد، خطرناکترین نوع نفوذ دانستهاند و اظهار داشت؛ برای شناخت این چرخه باید سه مرحله را دنبال کنیم اول؛ نقطه حساس را بشناسیم مثلا حلقه مشاوران. دوم؛ تاکتیک حریف برای ورود به این نقطه حساس را کشف کنیم؛ و سوم اینکه بعد از ورود چه برنامهای را دنبال میکنند.
شریعتمداری گفت؛ نفوذیها را به قول حضرت امیر علیهالسلام از لحن سخنان و نوع مواضع آنان میتوان شناخت و توضیح داد؛ هرگاه شخصیتی را دیدید که با خط اصلی نظام یعنی همان نقشه راه فاصله گرفته و مواضع مشابه دشمن را دنبال میکند درباره سلامت او تردید کنید.
مدیرمسئول کیهان در ادامه این نشست به پرسشهای دانشجویان پاسخ گفت؛ وی در پاسخ به سؤالی درباره حقوقهای نجومی گفت: وزیرصنعت اخیرا گفته است، 2 میلیارد تومان که مجموعه حقوقهای نجومی است اهمیت چندانی ندارد که باید عرض کنم؛ مبلغ حقوقهای نجومی مطرح نیست اگر چه خیلی بیشتر از 2 میلیارد تومان است. بلکه سخن بر سر آن است که این افراد لیاقت حضور در پستهای حساس را ندارند و به آسانی منافع ملت را به منافع شخصی ترجیح میدهند.
وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره برجام گفت؛ برجام کلاه گشادی بود که آمریکا بر سرمان گذاشت و تنها دستاورد آن، اثبات غیرقابل اعتماد بودن آمریکاست. ولی برخی از آقایان اصرار دارند که همین الگوی ناموفق و شکست خورده را در موارد دیگر نیز به کار گیرند و بیآن که به روی مبارک خود بیاورند از برجامهای 2 و 3 و... سخن میگویند.
شریعتمداری گفت؛ این نگرانی وجود دارد و به عنوان یک حرکت یا فتنه خطرناک باید پیگیری شود که جریانی در پی آن است با پدیدههایی نظیر بیکاری، گرانی، سختی معیشت، تحقیرملت و تورم افسار گسیخته مردم را تحت فشار قرار دهد و در همان حال سازش با آمریکا را به عنوان راه خروج از این تنگناها معرفی کند که میبینید بعضیها چنین میکنند. این حرکت مرموز را میتوان زمینهساز فتنه جدیدی تلقی کرد و باید خطر آن را جدی گرفت.