در مراسم رونمایی از زندگی نامه شهید غنیپور عنوان شد
مسجد جوادالائمه(ع) منشأ ادبیات داستانی پس از انقلاب است(اخبار ادبی و هنری)
یک نویسنده معتقد است که منشأ ادبیات داستانی پس از انقلاب، مسجد جوادالائمه(ع) (با سرپرستی مرحوم امیرحسین فردی، مدیرمسئول فقید کیهان بچه ها) است.
آئین رونمایی از زندگینامه داستانی شهید حبیب غنیپور با عنوان «در زندگی حبیب» اثر کامران پارسینژاد عصر روز سهشنبه در خبرگزاری فارس برگزار شد.
گلعلی بابایی نویسنده و پژوهشگر دفاع مقدس با اشاره به این کتاب،گفت: همه اعتقاد و یقین داریم که هر اثر هنری در ارتباط با یک سوژه دریچهای تازه به روی ما خواهد گشود و کتاب «در زندگی حبیب» از این موضوع مستثنی نیست.
یوسف قوجق، دیگر نویسندهای بود که اظهار داشت: اگر ادبیات داستانی بعد از انقلاب بخواهد بررسی شود و نقش نویسندگان مسلمان هدف کنکاش قرار داده شود نقش شهید حبیب و مسجد جوادالائمه(ع) بیبدیل است و نمیشود کسی بخواهد ادبیات را بررسی کند و به این جریان نپردازد. بسیاری از نویسندگان محصول نگاه فرهنگی مسجدی هستیم.کامران شرفشاهی، نویسنده و شاعر نیز گفت: این کتاب برای من تجدید خاطرهای شد با مرحوم امیرحسین فردی که توفیق همراهی با او را داشتم نکتهای که باید در خصوص چنین آثاری گفته شود این است که رجعتی به صدر اسلام کنیم و به توجه اهل بیت (ع) به اهل قلم اشاره کنیم تا جایی که دیده شده این ذوات نورانی امتیازهای خاصی برای اهل کتابت قائل هستند که اوج آن بعد از قیام عاشورا است و من باور دارم که اهل بیت (ع) همچنان نیز به اهل قلم توجه دارند.محمدرضا اصلانی دیگر نویسنده حاضر در این نشست نیز با اشاره به اینکه از همسایههای مسجد جوادالائمه بوده، گفت: با توجه به این همسایگی اما به خاطر مشغلههای کاری نمیتوانستم به کتابخانه مسجد که پایگاه شهید و دوستانش بوده سر بزنم. مقالهای حدود 15 سال پیش میخواندم که در آن مرکز ثقل نویسندههای پس از انقلاب را مسجد جوادالائمه معرفی کرده بود.کامران پارسینژاد، نویسنده این کتاب هم در پایان این مراسم گفت: بر این باورم سر منشأ ادبیات داستانی پس از انقلاب مسجد جوادالائمه است، جا دارد از حبیب فیلم سینمایی ساخته شود در حالی که این همه فیلم در حوزه ساخته شده اما به این هنرمند بسیجی اشارهای نکردهاند.