انتقاد تولیدکننده ایرانی از واردات خارجی در حضور جهانگیری
در حاشیه نشست معاون اول رئیسجمهور و وزیر نفت یک تولیدکننده تجهیزات صنعت نفت گفت: چرا با وجود اینکه کالایی در درون کشور تولید میشود مشابه آن برای استفاده در پروژههای نفتی از چین وارد میشود؟
به گزارش تسنیم، در حاشیه سومین روز برگزاری بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی نفت ایران با حضور معاون اول رئیسجمهور و وزیر نفت، نشستی با سازندگان داخلی تجهیزات نفتی که در زمینه ساخت 10 کالای راهبردی صنعت نفت فعالیت دارند برگزار شد.
در این نشست که سازندگان یک به یک به ارائه گزارش از فعالیتهای خود مشغول بودند، یکی از تولیدکنندگان تجهیزات صنعت نفت میکروفون را در دست گرفت و رو به معاون اول رئیسجمهور و وزیر نفت گفت: «چرا با وجود اینکه کالایی در درون کشور تولید میشود، مشابه آن برای استفاده در پروژههای نفتی از چین وارد میشود؟ ما تولیدکنندگان کالا از واردات چینی گله داریم آقای وزیر.»
وزیر نفت که متوجه شد این تولیدکننده در جمع فعالان ساخت 10 گروه کالاهای راهبردی حضور ندارد و بدون نوبت میکروفون رو در دست گرفته، حرف این تولیدکننده را قطع کرد و گفت: این نقد شما بماند بعدا صحبت میکنیم.
این جمله وزیر نفت با انتقاد توام با عصبانیت این تولیدکننده مواجه شد که اکنون دیگر میکروفون در دست نداشت. این تولیدکننده که تلاش میکرد صدایش رسا باشد، خطاب به وزیر نفت گفت: چرا اجازه نمیدهید صحبت کنم، من تولیدکننده کجا گله خودم را به گوش شما برسانم؟
زنگنه در پاسخ گفت: اینجا و این جلسه برای مواردی دیگر تشکیل شده، من بعدا به شما وقت میدهم که بیایید و انتقاد خود را مطرح کنید.
با هدایت محافظان نهاد ریاست جمهوری، این تولیدکننده از جمع حضار خارج شد به امید اینکه بعدا وقت ملاقات با وزیر نفت را خواهد داشت.
خارجیها توانایی سازندگان ایرانی را پذیرفتهاند
مدیرعامل شرکت ملی نفت نیز در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی پیام نمایشگاه امسال را توسعه شتابان خودکفایی دانست و گفت: بعد از برجام حضور شرکتهای خارجی در نمایشگاه 64 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته و تعداد پاویونهای خارجی هم با افزایش 90 درصدی از 6 به 11 پاویون رسیده است.
به گزارش فارس، رکنالدین جوادی ادامه داد: خارجیها پذیرفتهاند که ایران امروز با گذشته متفاوت است. صنعتگران ما توانمندیهای ویژهای پیدا کردهاند و سیاستهای نظام و دولت و وزارت نفت باعث شده خارجیها متوجه شوند که حضور آنها در ایران صرفا با سرمایهگذاری مشترک و انتقال دانش فنی ممکن خواهد بود و در بیش از 200 شرکت خارجی که شخصا بازدید کردم 85 درصد این باور را پیدا کرده بودند.