kayhan.ir

کد خبر: ۵۷۱۴۷
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۷
روحانی در دیدار رئیس مجلس کرواسی:

جمهوری اسلامی ایران در هیچ موضوعی استانداردهای دوگانه را قبول ندارد

رئیس‌جمهور کشورمان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در هیچ موضوعی استانداردهای دوگانه را نپذیرفته و قبول ندارد و معتقدیم در زمینه استفاده همه ملت‌ها از علم و فناوری نباید امتیاز و تبعیضی وجود داشته باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری حجت‌الاسلام حسن روحانی در دیدار «یوسیپ لکو» رئیس مجلس کرواسی، روابط دو کشور را دوستانه و نزدیک دانست و اظهار داشت: در فضای جدید بعد از توافق هسته‌ای، شرایط برای توسعه همه جانبه روابط اقتصادی آماده‌تر است.
وی خاطرنشان کرد: با ایجاد تحرک مناسب در همکاری‌های دو کشور در ماه‌های آینده، می‌توان سطح روابط و همکاری‌های تهران و زاگرب در سال  2016 را ارتقاء بخشید.
روحانی در ادامه با اشاره به مسایل منطقه‌ای و موضوع خشونت و تروریسم، اظهار داشت: امروز آثار خشونت و تروریسم همانند یک بیماری مسری به اروپا هم سرایت کرده است. لذا در هر منطقه‌ای که خشونت و تروریسم وجود داشته باشد، همه باید احساس خطر کنند.
رئیس جمهور ابراز داشت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد با همه کشورها از جمله اتحادیه اروپا در زمینه مبارزه با تروریسم همکاری کند، همچنان که امروز ایران حضور پررنگ‌تر و مؤثرتری در مبارزه با تروریسم دارد.
روحانی با قدردانی از اعلام حمایت کرواسی از حقوق صلح‌آمیز هسته‌ای ملت ایران اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در هیچ موضوعی استانداردهای دوگانه را نپذیرفته و قبول ندارد و معتقدیم در زمینه استفاده همه ملت‌ها از علم و فناوری نباید امتیاز و تبعیضی وجود داشته باشد.
«یوسیپ لکو» رئیس مجلس کرواسی نیز در این دیدار با ابراز تسلیت و همدردی بخاطر فاجعه منا، مذاکرات و رایزنی‌هایش را با همتای ایرانی خود و سایر مسئولین مفید و سازنده دانست و گفت: ایران و کرواسی ظرفیت‌های گسترده‌ای برای افزایش سطح همکاری بویژه در بخش‌های اقتصادی دارند و یقین داریم که در آینده بسیار نزدیک سطح این همکاری‌ها بسیار تقویت خواهد شد.
رئیس مجلس کرواسی تصریح کرد: اگرچه کرواسی جزو اتحادیه اروپایی است اما روابط با دوستان خود را خارج از چارچوب اتحادیه اروپا پیگیری کرده و اینگونه روابط را هرگز نادیده نمی‌گیرد.
یوسیپ لکو خاطرنشان کرد: کرواسی، جمهوری اسلامی ایران را یک قدرت بزرگ با اقتصاد گسترده نه تنها در سطح منطقه بلکه در جهان می‌نگرد و مصمم است روابط خود را بیش از پیش افزایش دهد و معتقدیم این روابط می‌تواند در ایجاد صلح و ثبات در منطقه و جهان نیز تأثیرگذار باشد.