kayhan.ir

کد خبر: ۵۵۴۸۶
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۸
رئیس پلیس پیشگیری ناجا:

تکدی‌گری جرم است

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با تأکید بر این که تکدی گری و کلاشی جرم محسوب می شود، گفت: مبارزه با تکدی گری از وظایف پلیس است اما ساماندهی آنها با حضور و مشارکت همه سازمان‌ها و نهاد‌های دیگر محقق خواهد شد.


به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار محمد شرفی در پاسخ به این سؤال که «طرح ساماندهی و مبارزه با تکدی‌گری به کجا رسید؟» اظهار داشت: یکی از آسیب‌های اجتماعی جدی هر ساختار سیاسی، تکدی‌گری است که متاسفانه در ایران هم دیده می شود.
وی با اشاره به این که تکدی گری در دو حوزه اتباع خارجی و ایرانی وجود دارد، گفت: ایده اجرای طرح مبارزه و ساماندهی با تکدی‌گری، از طرف پلیس پیشگیری مطرح شده است.
شرفی با تاکید بر این که تکدی گری و کلاشی جرم محسوب می شود و حل این معضل اجتماعی یکی از دغدغه های پلیس پیشگیری است، افزود: در راستای حل و پیگیری موضوع، نشستی با همه دستگاه ها و نهادهای ذی‌ربط اعم از شهرداری، بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، قوه قضائیه و وزارت کشور برنامه‌ریزی شد تا هر دستگاهی به معرفی ظرفیت های خود در راستای حل معضل بپردازد.
وی با ابراز گلایه از برخی نهادها و عدم حضور و تعامل موثر آن ها در این نشست، ادامه داد: محوریت این جلسه با طرح این سئوال تدوین شد که با جمع آوری متکدیان توسط پلیس، ظرفیت‌ها و سهم نهاد های مرتبط پس از جمع‌آوری در ساماندهی این آسیب اجتماعی چیست که اعلام ظرفیت دستگاه های مرتبط تا حداکثر یک ماه نتیجه این نشست بود.
رئیس پلیس پیشگیری با اشاره به این که علی‌رغم گذشت یک ماه از زمان تعیین شده برای دستگاه های ذیربط، هیچ نهادی ظرفیت خود را اعلام نکرد و عملا این طرح مسکوت ماند، تاکید کرد: قطعاَ این طرح با مشارکت سایر دستگاه ها به نتیجه خواهد رسید.
وی گفت: ما به عنوان پلیس با جدیت پیگیر این مطالبه مردمی هستیم و امیدواریم سایر سازمان ها و دستگاه ها نیز با تعامل و همکاری در جهت رفع این معضل اجتماعی ما را یاری کنند.
 اعلام آمادگی پلیس پیشگیری برای جمع‌آوری متکدیان خیابانی
رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی بیان داشت: نیروی انتظامی آماده جمع آوری متکدیان و کلاشان خیابانی است اما موضوع حل این معضل اجتماعی با مشارکت و تعامل همه دستگاه ها و سازمان های مرتبط نتیجه بخش خواهد بود.
این مقام مسئول انتظامی با بیان این که مبارزه با تکدی گری از مطالبات به حق مردم است، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر 2 هزار متکدی شناسایی و دستگیر شده و به مراجع قضایی معرفی شدند.
سردار شرفی با بیان این که اجرای این طرح تاکنون نتیجه بخش و موثر نبوده است، ضمن این که با برخی از مجرمان در این حوزه باید برخوردکیفری و قضایی بشود، گفت: برای رسیدن به نتیجه در این مبارزه، باید بخشی از این متکدیان، درمان یا حمایت یا عده ای توسط سازمان فنی و حرفه ای آموزش ببینند و باز توانی شوند، بخشی دیگر نیز به سازمان بهزیستی معرفی شوند.
وی با تاکید بر این که این طرح شامل دو بخش مبارزه و ساماندهی است، افزود: در بخش اول، مبارزه با تکدی‌گری از وظایف پلیس است اما بخش دوم ساماندهی با حضور و مشارکت همه سازمان‌ها و نهاد‌های دیگر محقق خواهد شد.